Στα Βάσανα της προετοιμασίας μπήκαν και οι ερυθρόλευκοι . Οι νέες μεταγραφές

Την Τρίτη (29/7)  στις 18.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης ξεκίνησε η προετοιμασία της Κοζάνης για την νέα σεζόν.
 Μετά το καλωσόρισμα  της διοίκησης , οι ερυθρόλευκοι  γυμνάστηκαν κάτω από  τις οδηγίες του Γιάννη Προβίδα που φέτος ξεκινάει νέα καριέρα  αναλαμβάνοντας τις τύχες των ερυθρολεύκων ως προπονητής.

Ο Κόουτς  καλωσόρισε παλιά και νέα μέλη της ομάδας και από κει και πέρα άρχισε η ...δουλειά.
Άπαντες ήταν ευδιάθετοι και παρόντες ήταν 20 παίκτες παλιοί και νέοι  με τους οποίους είτε  έχει συμφωνήσει η διοίκηση, είτε είναι κοντά σε συμφωνία 
Οι νέες μεταγραφές : 
Όπως έγινε δε γνωστό  οι παίκτες που συμφώνησαν είναι ο Κωστας Χατζηγιαννάκης  τερματοφύλακας , ο Νίκος Τζιώτζης μέσος , (γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορταζ για αυτούς τους δύο ), ο Κλόντι Ντούκα αμυντικός από ΑΕΚοζάνης ,ο Φάνης Μήνος αμυντικός από Κάστωρ, Μπίντσης Νίκος μεσοεπιθετικός από Μακεδονικό Φούφα (επέστρεψε μετά από ένα χρόνο) και Γιώργος Γρίβας  αμυντικός από Ελάτη. Τέλος προωθήθηκε από την ακαδημία και ο 16χρονος τερματοφύλακας Τάσος Καρασίμος.
Κοντά στο να αποκτηθούν  κι αφού περάσουν  πρώτα από το μικροσκόπιο του κ. Προβίδα είναι ο Μανώλης Αλιατίδης  Κ20 Βέροιας και Πιστόλας Ανδρέας Κ17 Βέροιας  
Επίσης οι ερυθρόλευκοι είναι  κοντά σε συμφωνία  με έναν Σέρβο τερματοφύλακα 20 χρονών  που έχει αγωνιστεί στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην Χόβεντ (το όνομά του για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνεται ακόμα )

Οι ερυθρόλευκοι  επίσης, θα κινηθούν για ακόμα πέντε μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Από την άλλη παρελθόν από την ομάδα αποτελούν :
Μπουλγκουρίδης , Πιπινίκας , Βασίλιεβιτς, Αμπατζίδης, Κοκκινίδης , Ιωαννίδης Κλ. Ντεμιράι Δεν ξεκαθάρισαν ακόμα οι Στεργιόπουλος, Τσικόπουλος Ηλίας  και οι τιμωρημένοι από τη διοίκηση Κάλφας και Τραυλός.

Το μήνυμα της διοίκησης: «Η διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Προβίδα στον νέο του ρόλο».

Γαβριηλίδης : «Πρώτη μας επιλογή οι ποδοσφαιριστές του Νομού ...αλλά ....
Στο περιθώριο της προπόνησης ο κ. Γαβριηλίδης  μίλησε  στη σελίδα  ματιές στα σπορ  και  στάθηκε στην απίστευτη, όπως την χαρακτήρισε, άρνηση  ορισμένων ντόπιων ποδοσφαιριστών να «συμμορφωθούν» με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής με συνέπεια και η Κοζάνη  να αναγκάζεται να ψάξει παίκτες από άλλες περιοχές, χωρίς να είναι στις προθέσεις των ανθρώπων της αλλά και του ιδίου, αφού οι ποδοσφαιριστές του Νομού  αποτελούσαν και αποτελούν  την πρώτη του επιλογή!
Οι απαιτήσεις όμως ορισμένων , όπως μας επεσήμανε ο κ. Γαβριηλίδης , είναι απαγορευτικές

φωτορεπορτάζ


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.