Αφιλόξενες έδρες .. Νίκες των γηπεδούχων στην πρεμιέρα του Σαββάτου Μία μόνο νίκη γηπεδούχου στα παιχνίδια της Κυριακής (αποτελέσματα)

 "Καταιγίδα ΑΕΚ" ξέσπασε στο στρατιωτικό που παρέσυρε την Αναγέννηση Εράτυρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
Χόρευαν  στην βροχή οι παίκτες του Μάκη Μαλούτα που έκαναν ένα ονειρεμένο ξεκίνημα κερδίζοντας την Αναγέννηση Εράτυρας με σκορ 5-2.

 Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου ο Μακεδονικός Φούφα  πέτυχε δύσκολη νίκη 1-0 επί του συνονόματου του Μακεδονικού Κοζάνης.
Είναι απ αυτά παιχνίδια που βάση της εικόνας και της εξέλιξης τους από τη μία λες πως δίκαια έφτασε στη νίκη η μία ομάδα  , αλλά και  άδικα γνώρισε την ήττα η άλλη.
Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν την Κυριακή με τον Εορδαϊκό να παίρνει την νίκη μέσα στον Περδίκκα με δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο .
Η Ακρινή στο ντέρμπι με το Κλείτος ήταν η νικήτρια με σκορ 4-2 σ’  ένα συναρπαστικό ματς που αποβλήθηκαν οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων .
Έκλεψε τη νίκη στις καθυστερήσεις το Βελβεντό 1-2 μέσα στον Άγιο Χριστόφορο με αντίπαλο την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας η οποία σημάδευε τα δοκάρια (3)
Τα άλλα τρία παιχνίδια της ημέρας ήρθαν ισόπαλα .
Στον Κρόκο Ελίμεια και Μακεδονικός Σιάτιστας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς σ ένα παιχνίδι που στο δεύτερο ημίχρονο έγινε κάτω από καταρρακτώδες βροχή
Ακατάλληλο για καρδιακούς παιχνίδι έγινε στην Αιανή, με τον Αλιάκμων  και τη Γαλατινή τελικά να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2 . Η Αιανή που προηγήθηκε 1-0 βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-2  από την Γαλατινή αλλά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έσωσαν την παρτίδα 2-2 .
Στην Ξηρολίμνη  ΑΕΠ Καραγιαννίων και Βόιο έμειναν στο 1-1 . Και τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο .
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ , αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός  Κοζάνης 1-0
Α.Ε. Κοζάνης - Αναγέννηση Εράτυρας 5-2
Α.Ε. Ελίμειας - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-1
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 1-1
Α.Ε. Περδίκκα - Εορδαϊκός 0-2
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Α.Σ. Βελβεντό 1-2
Απόλλων Ακρινής - Αστραπή Κλείτου 4-2
Αλιάκμων Αιανής - Α.Μ.Σ. Γαλατινή 2-2

Επόμενη Αγωνιστική  (2η)
Μακεδονικός Φούφα - Α.Ε. Ελίμειας
Μακεδονικός Σιάτιστας - Α.Ε.Π. Καραγιαννίων
Μακεδονικός  Κοζάνης - Α.Ε. Περδίκκα
Ακαδημία Ποδοσφαίρου  Βοΐου - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
Εορδαϊκός - Απόλλων Ακρινής
Α.Σ. Βελβεντό - Α.Ε. Κοζάνης
Αστραπή Κλείτου - Α.Μ.Σ. Γαλατινή

Αναγέννηση Εράτυρας - Αλιάκμων Αιανής

Σχόλια