Α’ ΕΠΣΚ: Σπουδαίο διπλό για τον Βελβεντό επί της Αναγέννησης (βίντεο)

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – ΑΣ Βελβεντό 1-2  
 Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αγίου Χριστοφόρου το Βελβεντό πήρε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στη γηπεδούχο Αναγέννηση με 2-1.
Σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έβρεχε αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε παρά πολύ κατάσταση και αυτό διευκόλυνε τους  ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν 2 αμυντικές ολιγωρίες ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 55’ λόγω αποβολής του Αραμπατζή. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως προσπάθησαν κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά στο τέλος δεν πήραν ούτε το βαθμό ενώ όλα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά αν ο Cobo ευστοχούσε στο πέναλτι λίγο πριν το ημίχρονο.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρά την αριθμητική τους υπεροχή φάνηκαν να φοβούνται το παιχνίδι αλλά στο τέλος ήταν τυχεροί και πήραν τη νίκη. Χρυσές αποδείχτηκαν οι αλλαγές του προπονητή τους Θ. Παπαδόπουλου αφού οι 2 από τις 3 σκόραραν.
Πολλές κίτρινες κάρτες μοίρασε ο διαιτητής Πελετίδης. Πιο συγκεκριμένα «κιτρίνισε» τους Τσιντό Π, Παρλάνη, Κουτσομήτρο, Κοσμίδη και απέβαλε με 2 κίτρινες τον Αραμπατζή ενώ από τους φιλοξενούμενους κίτρινη δέχτηκαν οι Μπαλάνης, Ευαγγέλου, Ελευθεριάδης, Σαμαράς και Διβηκέλης.

 Φάσεις γκολ
 Στο 7’  γέμισμα Μπαλάνη ο Τσαρσιταλίδης θα πιάσει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη επίθεση δοκάρι για την Αναγέννηση σε κεφαλιά του Γκέκα ενώ στο 17’ εντυπωσιακή απέκρουσε του Καραλίγκα σε εκτέλεση φάουλ του Χ.Τσιντού.
Στο 25’ σέντρα Τάϊρη κεφαλιά Τσαρσιταλίδη άουτ και στο 39’ ο Μπαλάνης έκοψε αντικανονικά το Παρλάνη μέσα στη περιοχή αλλά το πέναλτι που υποδείχθηκε δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Cobo σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 53’ σέντρα Ευαγγέλου αδράνεια της άμυνας και ο Παπαστεργίου με προβολή έκανε το 0-1.
Στο 71’ ο Τσαρσιταλίδης πέρασε τον Τζούτζιο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Νότα που απέκρουσε σωτήρια και 5 λεπτά μετά ο Χ. Τσιντός με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο στο 92’ ο Σαμαράς βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στο Νότα και με σουτ έκανε το 1-2.

(Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως και εμείς οι άνθρωποι του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Όταν λοιπόν θέλουμε να βγάλουμε φωτογραφία τις 11αδες των ομάδων δεν μπορεί ο διαιτητής να το αρνείται λέγοντας αργήσαμε. Δεν φταίμε εμείς για αυτό. Μπορούσε να βγει στον αγωνιστικό χώρο πιο νωρίς. Εμείς δεν ευθυνόμαστε καθόλου για αυτό. Θέλουμε να έχουμε μια άψογη συνεργασία και για αυτό προσπαθούμε).
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παπάς Κ.): Νότας, Τσιντός Π. (70’ Βερύκοκος), Παρλάνης, Φαχαντίδης, Cobo,Γκέκας (70’ Τζούτζιος), Κουτσομήτρος, Τσιντός Χ., Αραμπατζής, Κοσμίδης, Ανδρονικίδης.

ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπουλος Θ.): Καραλίγκας, Ταΐρης (88’  Τρίχας), Καλτσούδης, Cela, Μπαλάνης, Τυρολόγος, Ευαγγέλου, Ελευθεριάδης, Τσαρσιταλίδης (72’ Σαμαράς), Διβηκέλης, Πιτσιάβας (37’ Παπαστεργίου).

Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί:  Σύκος, Στρατούδης


e-ptolemeos.gr
βίντεο: Πουλασικίδης Βασίλης 


Σχόλια