Βαρύς ο πέλεκυς από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στα Πετρανά

Εξοντωτική ποινή !!!! Δε θα μας γονατίσουν τονίζει η διοίκηση των Πετρανών σε ανακοίνωση της
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ παραβλέποντας πως πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό σωματείο με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές χωρίς έσοδα αλλά και κάποια επιχορήγηση εδώ και χρόνια (όπως εξάλλου όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία) με απόφασή της τιμώρησε βαριά τον Κεραυνό Πετρανών και τους 4 ποδοσφαιριστές Βάιο Ψαλλίδα Σ, Γεώργιο Χαραλαμπίδη , Κωνσταντίνο Κυριαζή και τον Γεώργιο Δάρρα

Αναλυτικά η απόφαση:
Δέχεται το εγκαλούμενο σωματείο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ" και οι ποδοσφαιριστές ò Βαιος Ψαλλίδας Σ, Γεώργιος Χαραλαμπίδης , Κωνσταντίνος Κυριαζής και Γεώργιος Δάρρας τέλεσαν τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει
α) Στο πρώτο (Σωματείο) χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσ'ίων (2.500) ευρώ και αφαίρεση πέντε βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος
β)Στους ποδοσφαιριστές χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον καθένα και σε αποκλεισμό έξι (6) αγώνων,
Ανακοίνωση του Κεραυνού Πετρανών
Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης η διοίκηση των Πετρανών μας ανακοίνωσε πως από Δευτέρα θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης . Είναι μια εξοντωτική ποινή που όμως δε θα μας γονατίσει θα παλέψουμε για τη δικαίωσή μας αρχής γενομένης από ο παιχνίδι της Κυριακής με την Κρυόβρυση εντός έδρας . Ο αγώνας παρά τις πολλές ελλείψεις από τις τιμωρίες θα είναι μια γιορτή και καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρόν στο γήπεδο και να γιορτάσουν μαζί μας Έτσι βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο ΓΙΟΡΤΗ .
Ο Κεραυνός Πετρανών όσο κι αν το θέλουν κάποιοι δε θα σβήσει .

Σχόλια

  1. ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΕΤΡΑΝΑ . ΝΑ ΠΩ ΔΙΚΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΕΠΟ ΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ? ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΕΡΜΑ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ . ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ? ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Β ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ 2500 ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΠΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΜΩΝ . ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΕΠΟ ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑ\Ν ? ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ . ΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΡΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΠΗΛΘΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΕΥΓΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαρακι.ειναι λαθοσ ι αποφασι τισ επο και εγο απο τα πετρανα ειμε.πιστευο ποσ τα πετρανα πρεπει να στειριχτου σε πιο πολλα παιδια απο το χοριο και οχι με δεκα ξενουσ παικτεσ .ασ το προσεξει ι διοικισοι τον πετρανον αυτο.το λεο αυτο γιατι καπιοι εξυπνοι δεν με αφισαν εστο στο μπαγκο να κρεμασο τα παπουτσια κριμα μετα απο 20 χρονια και 8 διαφορςτικεσ ομαδεσ.ευχομαι να γινει δεκτι ι εφεσει τον πετρανον και να μιν τιμοριθι κανενασ.καλο κουραγιο στα πετρανα και πιστευο οτι καποια στιγμοι θα φτασουν πιο ψιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι γνωστοι οι επικινδυνοι ανθρωποι του αθλητισμου στην ΚΟζανη.
    Μετα το μπασκετ και τα χρηματα που βαζουν τις ομαδες να πληρωσουν (φασιστικα)
    έρχονται αλλοι τυχαιοι στο ποδοσφαιρο και βαζουν 3.000+2.500 ευρω προστιμα στο Α τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΠ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λόγια περισσεύουν . Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μεγαλείο της . Η συνέχεια στα δικαστηρια και αφου κατάφεραν να ξεφτιλεισουν το τοπικο ποδόσφαιρο , τωρα ερχονται να τα ισοπεδώσουν ολα ..!!! Το μονο λάθος ειναι που υπολόγιζαν χώρος τον ξενοδόχο .. Η υπόθεση εχει πάρει τον δρόμο της και η εφεση ειναι είδη στο δρόμο της .. Τωρα θα φτάσουμε στο τελος . Θα γελάσει καλυτερα οποίος γελασει τελευταίος .!!! Καλος σας βραδυ και μπραβο στους φίλους για τα σχόλια τους στο blog γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που καταλαβαίνουν την ( απαράδεκτοι και χώρις νοημα αποφαση )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια μπράβο για τα σχόλια. Όλοι από τα πετρανά είναι που σχολίασαν. Και για τον φίλο που λέει για τις παράγκες και τα στημένα, με την δική σου λογική θα σου πω τα εξής: Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση αυτήν την στιγμή με κλέβει, άρα θα έρθω και εγώ να κλέψω το σπίτι σου φίλε μου και όταν θα με πας στα δικαστήρια θα υποστηρίξω γιατί δεν πιάνεται τους άλλους που κλέβουν εκατομμύρια και αφήστε με εμένα. Καμία σχέση τα στημένα δεν έχουν με το παρόν ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.