Σφαγή της Δόξας Βερμίου - Πύργων από τη διαιτησία στο γήπεδο της ΕΠΣ

Στη φάση του 36’ και όταν  ο διαιτητής απέβαλλε με κόκκινη  κάρτα τον τερματοφύλακα της Καρυδίτσας, έβγαλε και κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των Πύργων για άγνωστο λόγο.
Στη συνέχεια κι εφόσον πέρασαν  πέρασαν  7 λεπτά δίχως να δίνει εντολή να μπει ο παίκτης των Πύργων ΧΟΧΗΑ στον αγωνιστικό χώρο (είχε βγει  λόγω τραυματισμού στη φάση του 36’). 

Ο παίκτης, κατά τον διαιτητή,  μπήκε στο γήπεδο δίχως την εντολή  του και τον έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) κάνοντας τους φιλάθλους  να γελούν επαναφέροντας τις αριθμητικές ισορροπίες….
 Όλο  αυτό είχε σαν  αποτέλεσμα  τον «παραλληλισμό» του προπονητή των Πύργων και την απομάκρυνσή του από τον διαιτητή με ύφος αυταρχικό! (η κερκίδα να γελά)
Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες του διαιτητή από πλευράς Πύργων (παίκτες, προπονητή, φιλάθλους)

Το έργο του διαιτητή ολοκληρώθηκε με την αρνητική του στάση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, κατά της ομάδας των Πύργων, που να σημειωθεί ότι έπαιζε με ελλείψεις και με φιλότιμες προσπάθειες νεαρών παικτών και παλαιμάχων της (Τσακμακίδη) τον οποίο και απέβαλε ο διαιτητής από τον πάγκο της ομάδας  στο 77’ γιατί προσπαθούσε να διαφυλάξει τους νεαρούς παίκτες τονώνοντας το ηθικό τους ενώ έχαναν 4-1 και απέναντι τους ένα διαιτητή ο οποίος είχε σταματήσει και το ματς για συστάσεις στον προπονητή των Πύργων που βρισκόταν εκτός γηπέδου (τον απέβαλλε σο 43’ γιατί κατά τα λεγόμενά του προκαλούσε με τις φωνές του) , ο προπονητής  φώναζε τους παίκτες να τηρούν τους κανονισμούς για να μην τους βγάλει κι αυτούς κόκκινη κάρτα.
Η σφαγή της ομάδας της Εορδαίας της Δόξα Βερμίου Πύργων ήταν πρωτοφανής.
Είναι κρίμα σε γήπεδα της Γ’ ερασιτεχνικής που το ήθος και η αφιλοκερδής συμμετοχή αποτελούν βασικά στοιχεία των παικτών, να υπάρχουν διαιτησίες που δηλητηριάζουν τον θεσμό.

Η διοίκηση των Πύργων επιφυλάσσεται να κάνει έγγραφη διαμαρτυρία   

Π. Κ. 

Σχόλια

  1. Αντίθετα με τα όσα διαβάζω παραπανω και όντας παρών στο γήπεδο νομίζω πως τα λεγόμενα σας είναι λάθος. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή και ισορροπημένη. Επίσης ο άγνωστος λόγος για τον οποιο αναφέρεστε οτι δεχτηκε την κίτρινη κάρτα είναι ότι ενω του είχε γίνει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού παρατήρηση να φορέσει καλαμυδες αυτός δεν το έκανε. Οποτε μόλις το ειδε του έδειξε την καρτα και του είπε και για ποιον λόγο την πήρε. Ακόμα τον να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο ΜΗ έχοντας παρει την έγκριση απο τον διαιτητή είναι κάρτα και το ξέρει όλος ο κόσμος. Τωρα για τον προπονητή-παικτη ήταν εριστικός πετοντας ύβρεις,εμετικος και ολο το γήπεδο γελούσε ειρωνικά εις βάρος του. Αυτή είναι η αλήθεια. Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. reee ekei stous purgous den ntrepeste ligo??? ston paixti sas edose kitrini epidi dn forouse KALAMIDES kai h deuteri kitrini dothike epidi mpike sto gupedo xoreis tin adia tou diaititi...kai h deuteri kokkini tin evgale epidi apokalese ton boitho tou "re malaka ti dineis" "eisai aggouri"an den exete idea apo mpala pante kalutera na paiksete VOLEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.