Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Προβάδισμα ανόδου ο Εορδαϊκός - Στο 90’ ισοφάρισε ο Βατόλακκος

Εορδαϊκός 
Με δύο γκολ του Μαυροματίδη, ο Εορδαϊκός πήρε σημαντική νίκη, με αντίπαλο τη Φλώρινα.
Οι ανθρακωρύχοι για έναν ακόμα αγώνα είχαν μέτρια απόδοση, λόγω άγχους αλλά αυτό που μετράει στην προκειμένη περίπτωση είναι οι τρεις βαθμοί που τους δίνουν αέρα δύο βαθμών από το δεύτερο Παναργειακό.
Στο άλλο παιχνίδι αποτέλεσμα παραγγελία ήταν για τον Εορδαϊκό.
Ο Παναργειακός προηγήθηκε 0-1 με τον Βασιλειάδη, για να ισοφαρίσει στο 90’ και με δέκα παίκτες ο Βατόλακκος με τον Ασλανίδη.   Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βατόλακκος είχε και δύο δοκάρια.
Την Κυριακή, το απόλυτο ντέρμπι μεταξύ του Παναργειακού και του Εορδαϊκού. Ο Εορδαϊκός πάει για δύο αποτελέσματα.
Σε περίπτωση που δε χάσει θα είναι με το ενάμισι πόδι στη Γ’ Εθνική.  
Η Φλώρινα υποδέχεται στην άλλη αναμέτρηση τον Βατόλακκο.   


Αποτελέσματα 4ης  αγωνιστικής
Εορδαϊκός – ΠΑΣ Φλώρινα  2-0
Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Παναργειακός 1-1

Βαθμολογία
1.
Εορδαϊκός  
6-1   
8
2.
Παναργειακός
4-3
6
3.
Α.Ε.Π. Βατολάκκου  
3-4
3
4.
Π.Α.Σ. Φλώρινας  
2-7
3
       
5η  αγωνιστική– 17.00
Κυριακή 24/05/2015
Παναργειακός – Εορδαϊκός

ΠΑΣ Φλώρινα – Α.Ε.Π. Βατολάκκου

Σχόλια

  1. pali apo sponta proti eiste mono filotas re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟLO KAKI APODOSI XEROLES AS EINAI KAI O HLIADIS NA NTREPESE THEOFILE ME TIS BLAKIES SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti metria apodosi grafete ? o Eor se ola ta paixnidia tou den htan o Eordaikos pou kseroyme kaka ta psematahtan kakos o Eordaikos einai kalyterh omada alla to agxos den ton afhnei na peksei kalh mpala .All kai kakos pou einai pali tha bgei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να βαζετε ολα τα σχολια κ.κατσικα....αλλα δεν πειραζει τα διαβαζετε...χαρη στον εορδαικο θα μεινεισ κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστας Μαμ...Μακεδονικαρα ..21 Μαΐου 2015 στις 2:32 μ.μ.

      Δεν το καταλαβα τοπαραπανω σχολιο ? ο Εορδαικος δεν παιζει για να βγει κατηγορία ? για το Μακεδονικο παιζει? χαχαχαχα Και ετσι να ειναι ακομα μας ρωτησατε εμας αν θελουμε να μεινουμε στην Α ?Πρωταθλητισμο στην Β΄θα κανουμε αν δε βγειτε.χαχαχαχ.

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΦΑΣ22 Μαΐου 2015 στις 4:09 μ.μ.

      ρε ανώνυμε που πως να σε ονομάσω δεν ξέρω. Δηλαδή ο Εορδαϊκός παίζει για τον Μακεδονικό; Δεν παίζει για την ιστορία του και για να ανέβει;;;;;;;
      Θα μας τρελάνεις. Αλλά μάλλον άσχετός εντελώς είσαι. Ένα παιχνίδι μπορούσε να βοηθήσει ο Εορδαϊκός το Μακεδονικό, το μεταξύ μας. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΖΙΟΥΦΑ. Και καλό θα κάνουν εκεί στη Πτολεμαϊδα να κοιτάν για εχθρούς μέσα και γύρω απο την ομάδα.Δηλαδή ο Εορδαϊκός παίζει τη μπαλάρα και οι δημοσιογράφοι το αποσιωπούν. Αλλά θέλω να χάσετε στο Άργος να δω τι θα λέτε τότε. Και ας πέσει ο Μακεδονικός. Άντε αρκετά.

      Διαγραφή
  5. Και πως να μη βγει ρε παιδιά???? Με τους ανύπαρκτους παίζει!!! Παναργειακός=Βελβεντό, Φλώρινα=Ακρινή, Βατόλακκος=Αιανή. Και καλό το παραμύθι με το άγχος, αλλά που είναι η φρεσκάδα και η κατάλληλη προετοιμασία για τα μπαράζ??? Όλοι.....σκασμένοι φαίνονται!!! Και έχει βγει πρωταθλητής πριν ένα μήνα... Άγνοια είναι, που η ποιότητα κάποιων παιχτών, δεν αφήνει να φανεί!!
    Ααααα και μη ξεχάσω και την απουσία των Ζούγρα κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να ζηλεύεις παρά πολυυυυ... χαχααχαχα χαζό οπαδε

      Διαγραφή
    2. Σε πειράζει η αλήθεια......χαχαχούλη και χαζούλη???

      Διαγραφή
  6. Δημήτρης Πάτσιος22 Μαΐου 2015 στις 11:57 μ.μ.

    Ανώνυμε με λένε Δημητρη Πάτσιο . Αντιπρόεδρος του Μακεδονικού .. Μακάρι να πέσουμε κατηγορία και να μην ανεβείτε .Εμείς θα λειτουργήσουμε έχουμε ακαδημίες και κουτσά στραβά θα επιβιώσουμε . Αλλά εσείς άμα δε βγείτε και φέτος θα μείνετε τρεις κι ο κούκος και θα διαλύσετε . Ήδη πολλοι δε θέλουν να βλέπουν Εορδαικό μ αυτά που γίνονται στην ομάδα σας . Ακου μας κάνει χάρες . ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ .ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙΤΕ χαχαχαχαχαχαχαχαχα . Έτσι απαντάμε εμεις αντρίκια και με ονοματεπώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.