Δεν χαϊδέψαμε αυτιά κι ούτε θα χαϊδέψουμε ... το να τα βλέπεις όλα ρόδινα δεν βοηθάς αλλά κοροϊδεύεις!!!

Ο Εορδαϊκός μετά και τα αποτελέσματα (ούτε παραγγελία να τα είχε) της Τετάρτης, ξανά απέκτησε βαθμολογικό προβάδισμα κι όπως δείχνουν τα πράγματα θα δικαιώσει όλους όσους πιστεύουν ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο κι ότι θα είναι τελικά αυτός που θα παίζει του χρόνου στη Γ’ Εθνική.


Αυτό δεν το πιστεύουν μόνο οι φίλοι αλλά και οι αντίπαλοι.
Ακόμα και οι ομάδες που αγωνίζονται στα μπαράζ κόντρα στον Εορδαϊκό αυτό πιστεύουν κατά βάθος και πιστέψτε μας το βάθος δεν είναι μεγάλο.

Ο Εορδαϊκός παρά τις μέτριες εμφανίσεις του δείχνει να έχει μέταλλο πρωταθλητή, με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους κι ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες υπερνικώντας το άγχος του φαβορί (βλέπε: Μαυροματίδη – Βοριαζίδη – Περπερίδη – Συμεωνίδη – Σερσέμη – Σακαλή).

Κάποιους μπορεί να τους ξινίζει όταν λέμε για μέτριες εμφανίσεις αλλά μήπως έτσι δεν είναι;  Όταν τα βλέπεις όλα ρόδινα δεν βοηθάς κάποιον τον κοροϊδεύεις. Υπάρχει κανένας φίλαθλος που πιστεύει πως ο Εορδαϊκός στα μπαράζ πετάει φωτιές; … φανταστείτε μετά το παιχνίδι Εορδαϊκού – Άργους να διαβάζατε «Καταιγίδα ο Εορδαϊκός», «Τραίνο», «Σωρεία ευκαιριών», κλπ κλπ !!!

Μετά το παιχνίδι στο Βατόλακκο «Έλιωσε την ΑΕΠ ο Εορδαϊκός …. Αλλά άτυχος», «Είχε άστρο ο Βατόλακκος» κλπ κλπ!!!  ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι στο τέλος η ΑΕΠ μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια αλλά ο Εορδαϊκός είχε άγιο Περπερίδη, άγιο Μαυροματίδη, άγιο Βοριαζίδη!!!   

Αυτιά εμείς δεν χαϊδέψαμε,  δεν χαϊδεύουμε και ούτε θα χαϊδέψουμε.
Η σελίδα εδώ και τέσσερα χρόνια που δημιουργήθηκε έχει ως στόχο να προβάλει τον αθλητισμό της περιοχής, να επιδεικνύει τα προβλήματα των ομάδων, να καυτηριάζει λάθη αλλά και να επικροτεί τις προσπάθειες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα καταφέρνουμε αρκετά καλά κι αυτοί οι λόγοι είναι που ανέβασαν την σελίδα ψηλά στην εκτίμηση των αναγνωστών της.  
Του Εορδαϊκού οι δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δείχνει στα μπαράζ … δεν νομίζεται;

Τιμά όμως το γεγονός τον Εορδαϊκό αφού και με μέτριες εμφανίσεις καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Είναι το "ίδιον" της μεγάλης ομάδας αυτό !!!! τώρα εάν μερικοί κοντόφθαλμοι θέλουν να ευλογούν μόνο τα γένια τους και να διαβάζουν στη σελίδα μας αυτά που αρέσουν σε αυτούς και θέλουν αυτοί να δουν  κι όχι την πραγματικότητα, εμείς θα τους απογοητεύσουμε, δεν το κάναμε κι ούτε θα το κάνουμε. Μπορούμε όμως να τους προτείνουμε λύση για να ικανοποιήσουν τα θέλω τους.  Να γράψουν μόνοι τους ότι τους αρέσει και μπροστά στον καθρέφτη τους να τα διαβάζουν και να ικανοποιούνται.


ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ !!! 

Σχόλια

  1. ποιοι ειναι οι κοντοφθαλμοι?ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να ικανοποιησουν τα θελω τους?πρεπει να γνωριζει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mi Masate o arthrografos inai o proedros tou makedonikou kai theli na minei sto a topiko . Dimiourgei entyposeis kai ton exe I faei o fovos mi den anevei o eor .

      Διαγραφή
    2. esu poios eisai omws? o lalistatos koouts pou s exei faei o fovos mh fugeis ?Oti sou zhthsei o megalos eisai etoimos na kaneis gia na meineis .as mh ksexname pws hrthes kai me ti oro sthn omada.

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά εντάξει καλά τα λέτε αλλά όταν κερδίζει η Κοζάνη ανάβετε πυροτεχνήματα και σαμπάνιες, ενώ όταν κερδίζει ο Εορδαϊκός, απλά είναι μια νίκη και τίποτα παραπάνω...Να μην μιλήσουμε για τηλεόραση όπου όταν αναφέρεστε στην Κοζάνη την αναφέρετε χίλιες φορές και όταν αναφέρεστε στον Εορδαϊκό τον προσπερνάτε στα γρήγορα....Βγάλτε τα γυαλιά και αποβάλλετε τον τοπικισμό, επιτέλους είμαστε στον ίδιο νομό!!!
    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι . Αλλά όσον αφορά την εκπομπή Ματιές στα σπορ στο Flash αυτό δεν ισχύει , η εκπομπή έδειξε πλάνα πάνω από δεκαπέντε παιχνίδια του Εορδαικού(μόνο φέτος κι άλλες τόσες και παραπάνω πέρυσι) και παραβρέθηκαν παίκτες προπονητές διοίκηση καλεσμένοι σε αρκετές εκπομπές(πέρυσι και φέτος) . Αν ανατρέξεις στις εκπομπές που είναι όλες ανεβασμένες στη σελίδα μας θα διαπιστώσεις πως πλάνα από παιχνίδια της Κοζάνης σίγουρα δείξαμε λιγότερες φορές απ΄ότι τον Εορδαικό . Επίσης μπορείς να ακούσεις πόσες φορές αναφερθήκαμε στον Εορδαικό .. και στο πόσο αδικείται από την κατηγορία που βρίσκεταΙ. Οταν δεις κι ακούσεις αυτα , και δεις ότι έχεις άδικο όσον αφορά κι επαναλαμβάνω για μία ακομα φορα την εκπομπή Ματιές στα σπορ αλλά και την σελίδα οφείλεις να το αναφέρεις πάλι απ αυτό το βήμα . Νασαι καλα ...Αναμένουμε

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση..Εντάξει είναι λογικό τώρα που ο Εορδαϊκός πρωταγωνιστεί στην Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης να αναφέρεται την ομάδα μου, αλλά θα σας παρακαλούσα να είστε λίγοι πιο δίκαιοι όσον αφορά τον χρόνο που αφιερώνεται στον Εορδαϊκό, σε όλες σας τις εκπομπές, επειδή είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα!!!
      Καλή επιτυχία σε Κοζάνη, Φιλώτα και Εορδαϊκό και εύχομαι και η Καστοριά να ξαναανέβει Γ Εθνική και να δούμε μια δυναμική Δυτική Μακεδονία στον χώρο του ποδοσφαίρου...
      Με τιμή,
      Φίλαθλος του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας

      Διαγραφή
  3. Καλά θα κάνουν κάποιοι στην Πτολεμαΐδα να μη ψάχνουν για εχθρούς και φαντάσματα. Ας ψάξουν γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει τη πλάτη στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα φίλαθλοι που δεν έχαναν αγώνα και μάλιστα μέσα έξω.
    Αντί λοιπόν να ψάχνετε για κακούς ανθρώπους ας ψάξετε τα πραγματικά αίτια που ο κόσμος έχει γυρίσει τη πλάτη στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπουμε ούτε εχθρούς ούτε φαντάσματα εμείς οι ΕΟΡΔΑΙΚΟΙ, απλώς η ομάδα μας αυτά τα χρόνια είχε μια κάμψη και τώρα αρχίζει να επανακάμπτει σιγά σιγά...Στην Πτολεμαΐδα έχουμε σίγουρη την άνοδο του Εορδαϊκού αλλά θέλουμε να κρατάμε και μια πισινή

      Διαγραφή
  4. SOSTA TA LEEI TO ARTHRO DEN MPORO NA PISTEPSO OTI ENAS KALOS EORDAIKOS FERNEI X ME VATOLAKO KAI ARGOS . ALLA AS EINAI KI ETSI O EORAIKOS TOY XRONOY G ETHNIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργος Κατσικας22 Μαΐου 2015 στις 1:01 π.μ.

    Παρακαλώ πολύ .Οι κυριοι ανωνυμοι που αναφέρονται στο προσωπό μου για να μπουν τα σχολια τους θα μιλουν επωνυμα .. Αφου νομίζουν οτι εχουν δίκαιο τι εχουν να φοβηθούν ? Περιμενω ονομαστικά σχολια για να ξερω και σε ποιον απαντω ρε παιδια? Δεν ειναι αντρικιο ετσι . Εσεις να μιλάτε στον Γιωργο Κατσικα κι εγω σε ανωνυμο ? Εκτος αν φοβαστε οτι θα ακουστουν και θα διαβαστουν πράγματα απο εδω που δεν πρεπει . Περιμενω λοιπον κυριοι ονομαστικά σχόλια σας . και θα σας απαντησω καταλλήλως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den katalava giati ksinizei merikous ? kako einai na exeis metria apodosi kai na ta kataferneis . Mallon ton proponiti tha ksinizei auto giati sou leei ta paixnidia mou ta pairnoun oi paixtes ki oxi egw me thn taktikh mou . Alla den exei katalabei me to pou tha bgei o EOR sth G ethnikh einai parelthon de tou to pe kaneis? ektos ki an ...h thesh kentrikou amyntikou kaparwthei kai pali kai th gkytwsei pou de to blepw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρης Πάτσιος23 Μαΐου 2015 στις 12:04 π.μ.

    Ανώνυμε με λένε Δημητρη Πάτσιο . Αντιπρόεδρος του Μακεδονικού .. Μακάρι να πέσουμε κατηγορία και να μην ανεβείτε .Εμείς θα λειτουργήσουμε έχουμε ακαδημίες και κουτσά στραβά θα επιβιώσουμε . Αλλά εσείς άμα δε βγείτε και φέτος θα μείνετε τρεις κι ο κούκος και θα διαλύσετε . . ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ .ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙΤΕ χαχαχαχαχαχαχαχαχα . Έτσι απαντάμε εμεις αντρίκια και με ονοματεπώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. auto kanete ta teleutaia xronia ston EORDAIKO kai meinate monoi sas . Diwxnete olous osous sas exoun boihthsei kata kairous mallon kati strabo kanete psaxteite . Egw oso epikratei tetoio klima dioikhtiko ennow ston Eordaiko den ksanagurizw ghpedo . Palhkaria mono oi podosfairistes pou paizoun kai aplhrwtoi .Mia xara sas ta leei o sourdos an k sourdos Eseis ton adikeite ton Eordaiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε paok-eor αν κάποιοι στην Πτολεμαΐδα μπορούσαν και είχαν τις ίδιες απόψεις με σας ίσως να υπήρχε ελπίδα. Μπράβο για την άποψη σου. Και το εννοώ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.