Έκλεισε και τυπικά ο νεαρός διεθνής Σέχι Εράλντι στην Θύελλα Φιλώτα


Έναν ακόμα  ποδοσφαιριστή απέκτησε  η Θύελλα Φιλώτα στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ της  για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 
Πρόκειται για έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τον Μακεδονικό Κοζάνης.


Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό, (γεννημένος 3/10 1997) Σέχι Εράλντι ο οποίος είχε μπει εδώ και και καιρό στο στόχαστρο του Βασίλη Παπαδόπουλου. 
Μάλιστα ο νεαρός  εδώ και ένα μήνα έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Θύελλας και σήμερα το απόγευμα μετά τη συνάντηση των δύο διοικήσεων  ο Σέχι ανήκει και τυπικά στον Φιλώτα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, στη συνέχεια  αγωνίστηκε στην θυγατρική ομάδα του Μακεδονικού,  την Κοζάνη 2004 και τελευταία στην ομάδα του Μακεδονικού. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέχι έχει κληθεί  τρεις φορές κι έχει αγωνισθεί στην  Εθνική ομάδα παίδων της Αλβανίας.

Σχόλια

  1. Αυτός ο πιτσιρικάς εχει πολύ άσχημο χαρακτήρα τον είδα πολλές φορές όποτε έπαιζε ο Μακεδονικός παίζει βρώμικα, βρίζει. Το θέμα νεαρέ είναι να είσαι πάνω απ'όλα καλός χαρακτήρας και άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής. Μην κοπεί το σχόλιο επειδή μπορεί να μη σας αρέσει η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eιναι καλος ποδοσφαιριστής εχει τα κοτσια κι ο χαρακτηρας στρωνει ..μη ξεχναμε οτι ειναι παιδι ..Θελει δασκαλεμα και να ειναι πειθαρχειμενος αν θελει να ανεβει κι αλλο Καλη επιτυχια και υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ERALDI MPRABO RE !DEIKSTOYS TI SHMAINANEI MAXHTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygxaritiria ston nearo kai na mi deixnete merikoi empatheia ..sumboyles ston nearo nai .Kalh epityxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA RE SEIS STHN KOZANH PAIRNETAI APO DRAMA GIANNENA KAI DE KOITATAI TA PAIDIA THS POLHS ?POIOI THA RTHOYN NA SAS DOYN OI GIANIOTES KAI OI DRAMINOI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεχουν κ παραπονα μετα που δε θα παει κανεις φετος να τους δει

      Διαγραφή
  6. Αααα!!!!να και ο προεδρος..προεδρος τελος παντων....του φιλωτα..γυρισε απο τις διακοπες;;;αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια σας θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.