Γ’ ΕΠΣΚ: Εθνικός Πτολεμαΐδας – ΑΕ Καισαρειάς 3-5 | φωτο


Γκολ και Θέαμα
Με Αγγλικό σκορ κέρδισε η Καισαρειά τον Εθνικό Πτολεμαΐδας με 5-3

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για την Καισαρειά , που πέρασε μέσα από τον Εθνικό Πτολεμαΐδας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής με 3-5.

Σε ένα παιχνίδι πολύ καλό με 8 γκολ, ένα χαμένο πέναλτι( εδώ διαμαρτύρονται οι  άνθρωποι της Καισαρειάς ότι μετά το κτύπημα πέναλτι η μπάλα  βρήκε το κάθετο δοκάρι , την πλάτη του τερματοφύλακα και εν συνεχεία ο ίδιος παίκτης σκόραρε , αλλά ο διαιτητής έδωσε έμμεσο υποστηρίζοντας ότι δεν βρήκε σε παίκτη η μπάλα ), και ένα εύστοχο πέναλτι από την Καισαρειά.



Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι το ημίχρονο τελείωσε με 3-1 υπέρ του Εθνικού με τα τρία πρώτα γκολ (δηλαδή το 2-1) να μπαίνουν  στα 8΄πρωτα λεπτά.
Από κει και πέρα η Καισαρειά ανέβηκε και κατόρθωσε στα πρώτα 25΄ του δευτέρου το 3-1 να το κάνει 3-4 πετυχαίνοντας την  ολική ανατροπή.

Φάσεις και γκολ
4΄Ο Εθνικός ανοίγει το σκορ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γλυκεράκη.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Καισαρειά ισοφαρίζει με τον Βίλδο με πλάσε μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα.
8΄ Ο Εθνικός ξανά παίρνει κεφάλι και το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή του Παρηγορίδη
18΄Η Καισαρειά κερδίζει  πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπούκος που την στέλνει στο κάθετο δοκάρι , η μπάλα στην επιστροφή κτυπάει στην πλάτη του τερματοφύλακα, και ξανά γυρίζει στον ίδιο παίκτη που με νέο σουτ σημειώνει το γκολ αλλά ο διαιτητής το ακυρώνει υποστηρίζοντας ότι δεν βρίσκει αμυνόμενο παίκτη, μέσα σε διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Τρία λεπτά αργότερα ο Βίλδος  της Καισαρειάς από κοντά με κεφαλιά δεν μπορεί να σκοράρει.
26΄Ο Άτσος του Εθνικού από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει μιας και το σουτ που κάνει και μετά από λάθος του αμυντικού στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
34΄ Σουτ του Τρουμπούκη της Καισαρειάς πάνω στον τερματοφύλακα.
39΄ Ύστερα από σέντρα του Παπαδόπουλο βρήκε μόνο του τον Άτσο που με πλασέ έκανε το 3-1.
49΄ Ο Σαΐτης χάνει ευκαιρία για την Καισαρειά, με  πλασέ που πέρασε άουτ.
62΄ Η Καισαρεία μειώνει σε 3-2 με σουτ Σαΐτη.
66΄ Ο Γλούμπος από κοντά δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά σε άδειο τέρμα.
70΄ Έχουμε την ανατροπή του Τρουμπούκη από τον τερματοφύλακα ,μετά από ασθενείς απόκρουση του τελευταίου. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπούκος και ισοφαρίζει σε 3-3.
Ένα λεπτό αργότερα η Καισαρειά κάνει την ανατροπή και σημειώνει το3-4  με τον Σαΐτη με ωραίο διαγώνιο σουτ.
76΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Τζέλλου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
78΄ Ο Εθνικός χάνει ευκαιρία για να ισοφαρίσει με σουτ από κοντά του Παπαδόπουλου να αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
88΄Η Καισαρειά κάνει το 3-5 και πάλι με γκολ του Σαΐτη  (χατ τρικ )που επωφελήθηκε την κόντρα μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκλεισε το σκορ και την ολική ανατροπή για την ομάδα του.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Εθνικού ήταν να κλείσει τον αγώνα με μια ευκαιρία για γκολ στο 89΄ με τον Λευκόπουλο όταν το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσιγγένης με επόπτες τους κ.κ Δημητριάδου και Αρσενίδου .

Συνθέσεις:

Εθνικός Πτολεμαΐδας (Τσιλφίδης): Λαφαζάνης( 46΄ Χατζηπαυλίδης), Νιμβριώτης, Νίκου, Μάρκου, Αργυριάδης, Λευκόπουλος, Γλυκεράκης, Χ΄Ηλιάδης( 67΄ Τσόχατζης), Άτσος, Χαλκίδης, Παρηγορίδης( 15΄ λ.τρ, Παπαδόποπυλος).



Α.Ε. Καισαρειά (Ρουσόπουλος ): Πουρνάρας, Κουτσιάνος, Τσιάμης( 30΄λ.τρ Τρουμπούκης Λ), Γλούμπος, Τσαγκαδούρας, Μπούκος, Τζέλλος, Τρουμπούκης ( 84΄ Καραμήτσος), Τσιρέκας, Βίλδος( 61΄ Γαύρος), Σαΐτης. 

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης















Σχόλια