ΑΣ Βελβεντό – Μακεδονικός Κοζάνης 1-1

Ισόπαλο  1-1, ήρθε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Βελβεντού και του Μακεδονικού Κοζάνης.
Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους και το παιχνίδι ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Για την ομάδα του Βελβεντού ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και τα πρώτα δείγματα γραφής, έδειξαν  ότι και φέτος θα έχει ένα ομοιογενές και δυνατό σύνολο αφού οι περισσότεροι παίκτες έχουν παραμείνει στην ομάδα.  
Για το Μακεδονικό ήταν το δεύτερο φιλικό, παρουσιάστηκε στο α’ ημίχρονο ορεξάτος και δυνατός αλλά στο β’ ημίχρονο η κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις ήταν  ορατή και φυσιολογική για την εποχή.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του τρίχα, στο 10’ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντωνόπουλου (ανατροπή Πιλικίδη Αργ.).
Επόμενο φιλικό για το Μακεδονικό είναι την Τρίτη στις 13/08 στις 6.30 το απόγευμα κόντρα στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
Η φιλική αναμέτρηση   θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Αθλοκίνηση.  

Βελβεντό (Παπαδόπουλος): Ζιώγας, Πιτσιάβας, Μπαλάνης, Γκίκας Γ, Νατσιούλας, Διβικέλης, Ευγαγγέλου Ελευθεριάδης Β., Ελευθεριάδης Χ., Ταΐρης, Τρίχας (έπαιξαν και οι : Τσαπανίδης, Αθανασιάδης, Σαμαράς, Τζέλλα, Κλίγκος, Τέτος, Κοριτάρι, Πιτσιάβας Ζ.)

Μακεδονικός Κοζάνης ( Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Παπαδημητρίου, Τσαμπούρης, Αντωνόπουλος, Πιλικίδης Στ., Τσατσόπουλος, Αργυρόπουλος, Ευθυμιάδης, Σέχι, Πιλικίδης Αργ., Πελέκας. (Έπαιξαν και οι: Λαμπίρης Θ., Κρικέλης, Μαμάτσιος, Λαμπίρης Ν.)
  
φωτο του φιλικού εδώ 



Σχόλια