Φιλικό: Βέρμιο Καρυοχωρίου – Απόλλων ακρινής 2-2

Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό για την ομάδα του Απόλλωνα Ακρινής (είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Παναρκαδικό το Σάββατο 10/08/2013), αυτή την φορά με την ομάδα του Καρυοχωρίου (Κυριακή 11/08/2013 γήπεδο Καρυοχωρίου).  Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Απόλλωνα είχε μόνο τρεις παίκτες βασικούς απο το παιχνίδι της προηγούμενης μέρας και το θετικό ήταν ότι η ομάδα έδειξε την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία και νοοτροπία ως ομάδα. 


Ο αγώνας έγινε στο Καρυοχώρι και έληξε με 2-2.  Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και δυστυχώς δεν υπήρχαν ούτε οι σχετικές γραμμές του γηπέδου - δεν υπήρχαν καν γραμμές για την Μ. περιοχή! - αλλά ούτε και επόπτες!

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό όπου και οι δυο ομάδες, έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.   Ο Απόλλων Ακρινής είχε στην σύνθεση του πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και είχε σε όλο το παιχνίδι την καθολική υπεροχή.

Η ομάδα του Καρυοχωρίου προσπαθούσε με αντεπιθέσεις κυρίως να απειλήσει και από το 25' μέχρι και το 35' είχε και αρκετά σουτ προς την εστία του Απόλλωνα ένα διάστημα όπου ο ποδοσφαιριστής Πεχλιβανίδης τραυματίστηκε (διάστρεμμα ελαφριάς μορφής), και η ομάδα του Καρυοχωρίου εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της ανακτώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Απόλλων να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μελίδη στο 7.  Στο 10΄ νέο σουτ με τον Κουτσώνα και στο 16’ πάλι με τον Μελίδη ο Απόλλωνας έχασε πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει όταν μέσα από την Μ. Περιοχή  το σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής της Ακρινής η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 18’ το Καρυοχώρι απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Απόλλωνα με ωραίο σουτ που έγινε εκτός Μ. Περιοχής.  Στο 24’  είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Πεχλιβανίδη και η ομάδα της Ακρινής για 10’  αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο με αποτέλεσμα η ομάδα του Καρυοχωρίου να το εκμεταλλευτεί και να απειλήσει με δυο ακόμη σουτ εκτός Μ. περιοχής.

Στο 38΄ το Καρυοχώρι μετά από κόρνερ κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι καθώς ο Διαιτητής του παιχνιδιού αν και δεν υπήρχε ορατότητα καλή… είδε παράβαση σε χέρι του Γαρσλιάν.  Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καθαρόπουλος κάνοντας το 1-0. Ο Απόλλων αντέδρασε άμεσα και μετά από πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Θαλαλαίος από πλάγια πάσαρε και ο Γαρσλιάν πέτυχε το 1-1 σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε για τον Απόλλων κυριολεκτικά μια νέα ομάδα στην ενδεκάδα και το παιχνίδι ήταν καθολικά υπέρ της Ακρινής.  Το παιχνίδι παιζόταν μόνιμα κάτω από την σέντρα , η Ακρινή πραγματοποίησε πολλά σουτ προς την εστία και τελικά κατάφερε στο 70΄ να κάνει το 2-1 με σουτ του Σαλονικίδη.  Χαμένες ευκαιρίες για την Ακρινή είχαμε με τους Κιβρακίδη 64’ κ 78’ , με τον Δημητριάδη 84’ και με τον 15χρονο Πουτογλίδη στο 74’.  Στο 81΄ έγινε ανατροπή στον νεαρό Πουτογλίδη εντός περιοχής από τον Τερματοφύλακα του Καρυοχωρίου αλλά ο Διαιτητής δεν έδωσε την καθαρή παράβαση.

Από την άλλη πλευρά το Καρυοχώρι δεν είχε καμία ευκαιρία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε στο 86’ με πέναλτι που και πάλι έδωσε ο Αβραμίδης Παντελής που εκτελούσε χρέη Διαιτητή... αποφασίζοντας ότι τελικώς η παράβαση έγινε εντός Μ. περιοχής κι ας μην υπήρχαν οι σχετικές γραμμές…

Γενικότερα , πραγματοποιήθηκε ένα καλό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με κακές δυστυχώς συνθήκες αγώνα..


Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης Νίκος): Κιοσκερίδης, Χριστοφορίδης Χρ, Χαραλαμπίδης Σ, Καθαρόπουλος, Πιρίτσαους, Χαραλαμπίδης Α, Χατζηλιάδης, Πανάκης, Δημάκης, Αμπατζίδης, Γκαλαφάγκας.

Έπαιξαν και  οι: Στεργίου, Χριστοφορίδης Β, Πουλασικίδης, Αντωνιάδης, Τσιγγένης, Μωυσιάδης, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Σουμελίδης.



Απόλλων Ακρινής (Βοριαζίδης Θεοχάρης): Πατουλίδης, Μελιδης, Θωμαίδης, Σισμανίδης, Βοριαζίδης, Κυρικλίδης, Καζαντζίδης, Πεχλιβανίδης (34'  Γαρσιλιάν), Θαλαλαίος, Κουτσώνας, Χατσίδης.

Έπαιξαν και  οι: Αποστολίδης, Σαλονικίδης, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Τσαβδαρίδης, Κιβρακίδης, Κατίδης, Ίντι, Ποτουγλίδης.


Σχόλια