«Αγιάστηκε» ο Εορδαϊκός (φωτο - βίντεο)Τον καθιερωμένο αγιασμό του για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Εορδαϊκός στο γήπεδο Πτολεμαΐδας.
Το παρών έδωσε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.Τόσο το μέλος της διοίκησης Κυριάκος Μαυροφρύδης, όσο και ο προπονητής Κώστας Τσαγκαλίδης αλλά και ο παίκτης της ομάδας Γιώργος Συμεωνίδης τόνισαν με μια φωνή ότι φέτος μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και πως θέλουν κοντά τους τον κόσμο.
Επίσης ο πρώτος ευχαρίστησε το δήμο και πιο συγκεκριμένα το Χρήστο Κεσκερίδη αλλά και τη δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου για την βοήθεια όσο αναφορά το γήπεδο.Τεράστια αλλαγή στην εικόνα του γηπέδου
 Μετά από πολύ καιρό οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου βάφτηκαν και έχουν μια ανθρώπινη εικόνα ενώ και ο αγωνιστικός χώρος χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Σάββα Λιάμμη έχει γίνει «χαλί».
Αποκτήθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος- Το Σάββατο με Γιαννιτσά

Σε μια ακόμα προχώρησε ο Εορδαϊκός αποκτώντας το Δημήτρη Παπαδόπουλο που καλύπτει σχεδόν όλες τις θέσεις της επίθεσης και πέρσι έπαιζε στην Ασβεστόπετρα.
Τόσο αυτόν όσο και τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι στο Σαββατιάτικο φιλικό με τα Γιαννιτσά στην Πτολεμαΐδα στις 6 το απόγευμα.

Θεόφιλος Ηλιάδης για το e-ptolemeos.gr

Σχόλια