Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Περδίκκα 2-3 (φωτο - βίντεο)

Μεγάλο διπλό του Περδίκκα
Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για το Μακεδονικό

 Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς με 5 γκολ, ανατροπές στο σκορ και με χιτσκοκικό φινάλε, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο στρατιωτικό γήπεδο.
Ο Περδίκκας ήταν ο μεγάλος νικητής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κλέβοντας κυριολεκτικά τη νίκη από το Μακεδονικό,  στις καθυστερήσεις 2-3.

Οι παίκτες του κυρίου Κατακαλίδη, μπορεί να βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατόρθωσαν στο τέλος να πετύχουν την ανατροπή.
Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν ισορροπημένο   με το Μακεδονικό όμως να δείχνει ότι έχει τον πρώτο λόγω μέχρι το 70’, να προηγείται δύο φορές 1-0 και 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι όμως δείχνοντας ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα ισοφάρισαν και στο τέλος φάνηκαν πιο τυχεροί, παίρνοντας παλικαρίσιο διπλό.
Η διαιτησία του κ. Σπέντζα άφησε παράπονα και στις δύο ομάδες.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ σουτ του Ματούλα μέσα από την περιοχή, λίγο έξω.
Στο 15’ δυνατό σουτ του Κουρκουτμάνου, άουτ.
Στο 21’ ο Περδίκκας έχει δοκάρι με τον Κουρκουτμάνο.
Στο 25’  ατομική προσπάθεια του Ματούλα, την κατάλληλη στιγμή σπάει στο Μπέμπη, αυτός μόνος του θα σουτάρει από κοντά για να αποκρούσει ο Αποστόλου.
Στο 34’ κόρνερ με το Μπέμπη η μπάλα θα φτάσει στο Σέχι που με δυνατό σου θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στο 37’ ωραία πάσα του Μαμάτσιου στο Ματούλα που θα σουτάρει από κοντά άουτ.
Στο 39’ φάουλ Μπέμπη λίγο έξω.
Στο 45’ +2 ο Κουρκουτμάνος από αριστερά θα σπάσει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι  στο Βλάχο που σε κενή εστία θα κάνει το 1-1.
Στο 50’ φάουλ Αντωνόπουλου, γυριστή κεφαλιά του Ζιαζιά, 2-1.
Στο 56’ φάουλ Κουρκουτμάνου, αποκρούει ωραία ο Βαρυτιμίδης σε κόρνερ.
Στο 61’ σουτ του Σιώκλη μέσα από την περιοχή, άουτ.
Στο 70’ ο Μαμάτσιος θα βρει το Ματούλα μέσα στην περιοχή,  αυτός θα σουτάρει για να μπλοκάρει ο Αποστόλου.   
Στο 76’ δυνατό πλάγιο άουτ του Ζαχαριαδη, αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού η μπάλα θα φτάσει στον Σιώκλη που με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει 2-2.
Στο 88’ δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Πολυτίδη.
Στο 90’ λάθος της άμυνας του Περδίκκα, μόνος ο Ματούλας πλασάρει άουτ.
Στο 91’ μπαλιά του Ουρμπάνικ στο Ματούλα  θα κρεμάσει τον Αποστόλου αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Τσιντός θα διώξει με το κεφάλι σε κόρνερ.
Στο 93’ κι ενώ όλος ο Μακεδονικός ήταν μπροστά για να πετύχει το νικητήριο τέρμα, ο ταχύτατος Κουρκουτμάνος θα φύγει στην κόντρα, θα δει εκτός θέσης τον Βαρυτιμίδη κι από μακριά θα τον πλασάρει και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 2-3 δίνοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Μακεδονικός Κοζάνης  (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Πιλικίδης Στ., Αντωνόπουλος, Ευθυμιάδης (86’ Τσαμπούρης), Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Μπέμπης, Μαμάτσιος (80’ Ουρμπάνικ), Ζιαζιάς, Ματούλας, Σέχι.



ΑΕ Περδίκκα (Κατακαλίδης): Αποστόλου, Τσιντός Π., Λιάπτσης (75’ Παπαδόπουλος Στ.), Αρσενίδης Αλ., Αρσενίδης Γ., Σιώκλης, Τσιντός Χ., Βλάχος (77’ Πολυτίδης), Κουρκουτμάνος, Κωνσταντινίδης, Γεωργιαδης (62’ Ζαχαριάδης).


Διαιτητής: Σπέντζας

Βοηθοί: Κουντουράκης, Μπαλιάκας 

φωτο του αγώνα εδώ

Σχόλια