Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 3-1

Σε ένα παιχνίδι όπου μπορούσε να το κερδίσει με περίπατο, αλλά και που παραλίγο να πληρώσει την αστοχία της η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας κέρδισε με 3-1 το Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους η ομάδα του Χρήστου Παππά μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο 10λεπτο και έχασε 3 σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ το οποίο ήρθε 10λεπτά μετά.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πολύ γρήγορα αντέδρασαν και έφτασαν στη νίκη.

Η νίκη της Αναγέννησης κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιη απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα αφού ουσιαστικά είναι καινούρια σε σχέση με πέρυσι.

Το φιλμ του αγώνα 
Με το “καλημέρα” ο Δημητριάδης μπήκε από αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 5’  ο Θεοδουλίδης βγήκε μόνος απέναντι στο Δημητριάδη αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 9’  ο Δημητριάδης έκανε τραγικό λάθος και έδιωξε πάνω στο Γκέκα ο οποίος τον πέρασε και σε κενή εστία προσπάθησε να κάνει τεχνητό πλασέ και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 20’  λεπτό πολύ όμορφη προσπάθεια του Θεοδουλίδη από αριστερά που μπήκε στη περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Δημητριάδη που με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη το σουτ του Δημητριάδη πέρασε άουτ και στο 61’  Αμαραντίδης πιεζόμενος από αντίπαλο που του έκανε φάουλ (ο επόπτης το υπέδειξε) μπόρεσε να μπει προς τη περιοχή, αλλά προς γενική κατάπληξη ο διαιτητής αντί να αφήσει το πλεονέκτημα γύρισε τη φάση πίσω και υπέδειξε το φάουλ (αποδέχτηκε την υπόδειξη ενώ ήταν μπροστά)!!!!!!!!!!

Στο 70’  ο Θεοδουλίδης από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 73’  ο Αμαραντίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μίμτσης με κεφαλιά ισοφάρισε,1-1.

Στο 78’  ο Βουγιούκας επιχείρησε τη σέντρα ο Σαμαράς έπιασε τη κεφαλιά ο Τσακαλίδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή, αλλά ο παίκτης της Αναγέννησης με σουτ πάνω από τη γραμμή του άουτ σκόραρε για το 2-1.

Στο 82’  ο Γκέκας μπήκε μόνος στη περιοχή πέρασε το Σερέτη (αποβλήθηκε  με δεύτερη κίτρινη κάρτα) που τον ανέτρεψε και το καθαρό πέναλτι που υποδείχτηκε, μετέτρεψε σε γκολ ο Τσόμπο.





Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Μπερμπερίδης, Δυνοβίτσης (70'  Βουγιούκας), Μυλωνάς, Γκέκας, Βασιλειάδης (46'  Γιαλαμίδης), Τσόμπο, Θεοδουλίδης (88'  Νικολάου), Φαχαντίδης, Δημητριάδης, Σαμαράς, Μπαλτζής.
   

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Δημητριάδης, Χινδιρίδης, Τσακαλίδης, Σαββίδης, Σερέτης, Καραγιαννάκης (85'  Ρίζος), Νικολαΐδης, Τσεμπερλίδης, Βερίκοκκος (48'  Μίμτσης), Αμαραντίδης, Βερίκοκος Ι του Δ. (68'  Προσκυνητόπουλος)



Διαιτητής: Σουλίδης Ε.
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιουβάρας




Σχόλια