Β’ ΕΠΣΚ: Ο Αλιάκμων είπε στοπ στο αήττητο της Κοζάνης 2004 (βίντεο)

Αλιάκμων Αιανής – Κοζάνη 2004 3-0
Αήττητο ήταν και... έσπασε για την νεανική Κοζάνη 2004 που γνώρισε την ήττα από την καλύτερη Αιανή με σκορ 3-0.
Ο Αλιάκμων ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στην Κοζάνη 2004 που δεν παρουσίασε το καλό πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχοι και πέτυχαν ένα γκολ.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν δοκάρι ε και επισκέφτηκαν επικίνδυνα αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν πάλι τα σκήπτρα του παιχνιδιού και πέτυχαν άλλα δύο γκολ παίρνοντας τους τρείς βαθμούς που τους ανέβασαν στην τέταρτη θέση.

το φιλμ του αγώνα
Στο 7’ ο Καραγιώργος κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή, θα σουτάρει, ο Τσατσόπουλος θα αποκρούσει, νέο σουτ από τον Καραγιώργο, άουτ.
Στο 20’ ο Καραγιώργος θα εκτελέσει φάουλ, κεφαλιά Μπούλη μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος.
Στο 24’ δυνατό φάουλ του Κύρινα, αποκρούει ο Τσατσόπουλος.
Στο 26’ ο Τσατσόπουλος θα πει πάλι όχι σε σουτ του Καραγιώργου.
Στο 31’ ο Κύρινας θα εκτελέσει κόρνερ κι ο Αραγιάς από κοντά θα στείλει τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Τσατσόπουλου για το 1-0.  
Στο 43’ σουτ Διαμαντή, διώχνει σε κόρνερ ο Τσατσόπουλος.
Στο 47’ ο Παπανικολάου θα εκτελέσει φάουλ, κεφαλιά του Γκούμα λίγο έξω.
Στο 49’ φάουλ βολίδα του Ράπτη, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55’ κόρνερ με τον Αραγιά ο Δάλης θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει και πάλι ο Τσατσόπουλος.
Στο 72’ ο Αραγιάς με χτύπημα φάουλ θα βρει τον Καραγιώργο που θα σουτάρει, ο Τσατσόπουλος αποκρούει η μπάλα όμως θα φτάσει στον Μπούλη που από κοντά θα κάνει το 2-0.
Στο 76’ ατομική προσπάθεια και πλασέ του Καραγιώργου και 3-0.
Στο 88’ μπαλιά τετ-α-τετ στο Ζιαζιά, αλλά ο Ντούμπας πέφτει στα πόδια του και διώχνει.  

Αλιάκμων Αιανής (Αρσενίδης): Ντούμπας, Βαβλιάρας Χ., Κύρινας, Μαρούδης, Αραγιάς, Καραγιάννης, Δάλης (85’ Αλεξόπουλος), Καραγιώργος, Σκουτέλας, Μπούλης (78’ Τσίγγανας), Κοκκώνας (78’ Κουτσογεωργόπουλος Σ).     

Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης): Τσατσόπουλος, Γκούμας (75’ Αντωνιάδης), Ζιαζιάς, Παπαστάμκος, Παπαδημητρίου, Καραθανάσης, Κουνάβας, Παπανικολάου (71’ Καλύβας), Γιαννόπουλος, Νάνος, Ράπτης.

Διαιτητής: Σωτηριάδης

Βοηθοί: Μπισούκης, Χρυσοστομίδης 

Σχόλια

  1. kyrioi tis selidas pou analamvanete na anevazete ta arthra kai tis anakoinwseis...i prwti thesi tis b katigorias ston prwto omilo anikei sto prwtoxwri kai oxi stis mikromesaies omades pou protimate na asxoleiste.oute i aiani oute oi danaoi oute oi diatites kataferan na riksoun ton kentauro apo tin prwti thesi sxedon apo tin arxi tou prwtathlimatos.meta apo akoma enan agna me kontra diatisia kai adiki kokkini karta (pali) o kentauros ekane to 6/7 kai perimenei stin edra tou to kleitos gia tin diekdikisi tis prwtis thesis.asxoleitheite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι ομάδες ακόμα κι εκείνες που είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχουν φωνή μέσα από την σελίδα αυτή αλλά και από την εκπομπή (τηλεόραση και ραδιόφωνο) μέλημά μας είναι να φανούν όλοι αυτοί οι αφανείς ήρωες που κρατούν ζωντανό τον αθλητισμό στην περιοχή μας !!!!! εδώ http://matiesstasport.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85 μπορείς να δεις παλαιότερες αναρτήσεις της ομάδας σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.