Β’ ΕΠΣΚ: Οδυνηρή ήττα για το Καρυοχώρι (βίντεο)

ΑΣ Βέρμιο Καρυοχωρίου – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 1-3

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος η ομάδα του Καρυοχωρίου γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την ομάδα του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας με 1-3. Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, με λίγες καλές φάσεις και δυο γκολ. Στο δεύτερο κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι που σε ορισμένες φορές το επέτρεψε ο διαιτητής.

Το φιλμ του αγώνα
5' Ο Ατρόμητος προηγήθηκε όταν σε σουτ του Βλαδίκα Βαγγέλη δεν μπόρεσε να διώξει ο τερματοφύλακας Κιοσκερίδης.
32’ έχουμε την ισοφάριση για το Βέρμιο Καρυοχωρίου όταν ο Γκαλαφάγκας ξέφυγε από πλάγια αριστερά πέρασε τον αμυντικό και με σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-1.
36’ φάουλ του Ρωσσίδη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
47’ με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου είχαμε το 1-2 για τον Ατρόμητο όταν από λάθος του τερματοφύλακα του Βερμίου Καρυοχωρίου που πήγε να διώξει με το κεφάλι εκτός περιοχής έκανε λάθος υπολογισμό, η μπάλα πέρασε από πάνω του και στην πορεία βρέθηκε ο Χαρίσης που με σουτ έκανε το 1-2.
66’ έχουμε την ευκαιρία του Ατρομήτου όταν βγήκε μονός του ο Βλαδίκας Βαγγέλης πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε άδεια εστία έκανε το σουτ αλλά την τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή έδιωξε σε κόρνερ ο Ρωσσίδης.
77΄γκολ για τον Ατρόμητο όταν σε σέντρα του Βλαδίκα Δ ο LLESAI με σουτ έκανε το 1-3.
Στο 90΄ είχαμε το ωραίο σουτ του Κοτταρίδη έξω από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Κωφίδης.
Παράπονα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι  για τη διαιτησία του κ. Δραγώγια  και των βοηθών του.  

ΑΣ Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης Νίκος): Κιοσκερίδης, Ταϊγανίδης, Χαραλαμπίδης Α, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Γκιούρος, Γκαλαφάγκας, Χαραλαμπίδης Δ (57’ Δεληγιάννης), Κοτταρίδης, Πανάκης (75’ Ζορμπάς), Αμπατζίδης (65’ Χριστοφορίδης).

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Τούνας Τέλης): Κωφίδης, Πασχαλίδης, Αμπατζίδης, Καρανίσας, Κωστάκογλου, Σακελλαρίου λ
(λ. τ. 28’ Χαρίσης), Παναγιώτου, Βλαδίκας Ε, Βλαδίκας Δ, Χαραλαμπίδης (λ.τ. 75’ Μπαλτζής), lleshaj (88’ Τριανταφυλλίδης).

Διαιτητής: Δραγώγιας

Βοηθοί: Παφύλας, Αμαραντίδης  

ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης



Βίντεο: Βασίλης Αμπατζίδης 

Σχόλια