Β' ΕΠΣΚ: Πήρε τους τρεις βαθμούς στο 90' (βίντεο)



στιγμιότυπα του αγώνα Βέρμιο Καρυοχωρίου - Μ. Αλ. Χαραυγής 2-1

Την δεύτερη νίκη και τους τρεις βαθμούς πηρέ η ομάδα του Βερμίου μέσα στην έδρα της με αντίπαλο των Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής με 2-1. Η ομάδα της Χαραυγής μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά που είχε σαν αποτέλεσμα στο 4΄ να προηγηθεί με γκολ από τα αποδυτήρια . Η ομάδα του Βερμίου αντέδρασε γρήγορα έκανε την ανατροπή και στο 36΄ κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλείσει το ημίχρονο με 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι με νεύρα και πολλές κίτρινες κάρτες . Η λύτρωση για το Βέρμιο ήρθε στο 90΄, και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο αγώνας έγινε χωρίς παρουσία γιατρού αγώνα. Ευτυχώς που δεν προέκυψε κανένας σοβαρός τραυματισμός . 

Το φιλμ του αγώνα
4΄ έχουμε το γκολ από τα αποδυτήρια για την ομάδα της Χαραυγής όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Χατζαβερίδης , αδράνησαν οι αμυντικοί του Βερμίου , πήρε την κεφαλιά μόνος του ο Χότζα νίκησε τον τερματοφύλακα και έτσι έκανε το 0-1
36΄ έχουμε το 1-1 όταν σε σέντρα του Κοτταρίδη από το χώρο του κέντρου έβγαλε μόνο του τον Πανάκη που με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα και έκανε το 1-1 
Και φτάνουμε στο 90΄ και στην λύτρωση για το Βέρμιο όταν μετά από λάθος των αμυντικών της Χαραυγής , στο χώρο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή , την έκλεψε ο συνήθεις ύποπτος Κοτταρίδης μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς .
Άριστη η διαιτησία του κ. Μπισούκη
Άριστη και στις υποδείξης τους οι επόπτες κ. Αρτζουμάνης, Μιχαηλίδης

Συνθέσεις : 
Βέρμιο Καρυοχωριου: Αβραμίδης, Αλιατίδης , Γεωργιάδης, Πουλασικίδης, Ρωσσίδης, Γκιούρος, Χαραλαμπιδης Σ, Πανάκης, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Χαραλαμπίδης Δ,-- Γκαλαφάγκας, Αμπατζίδης, Χατζηλιάδης, Χριστοφορίδης Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Δελληγιάννης.
Προπονητής : Νίκος Γεωργιάδης 

Αλλαγές : 35΄ Γκαλαφάγκας αντί Χαραλαμπίδη Δ
55΄ Χατζηλιάδης αντί Αλιατίδη 
78΄ Ιωαννίδης αντί Γκαλαφάγκα 

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής : Τακίδης , Μπουρμπούλας, Αδαμίδης Κ, Ραφαηλίδης , Κηπουρίδης, Χότζα, Βάρκας , Αδαμίδης Μ, Κοντογιαννόπουλος, Χατζαβερίδης , Μυροφορίδης,-- Σελίμης , Χαλκιάς, Ξύγκης, Τριανταφυλλίδης, Κατίδης, Κακλαμάνης, Χριστοφορίδης.
Προπονητής: Ευστράτιος Ζαφειρίου.

Αλλαγές: 65΄ Σελίμης αντί Κοντογιαννόπουλο
73΄ Ξύγκης αντί Μυροφορίδη
85΄ Χριστοφορίδης αντί Μπουρμπούλας, 



Η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας του Βερμίου Καρυοχωρίου εκφράζουν την ταχεία ανάρρωση του ποδοσφαιριστή Βλαδίκα Ευάγγελο του Ατρόμητου Πτολεμαιδος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Γραφείο τύπου
Α.Σ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

Λήψη: Βασίλης Πουλασικίδης -   Βασίλης Αμπατζίδης 

Σχόλια