Α' ΕΠΣΚ: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – ΑΕ Ελίμειας 2-2

Παρά την πολύ καλή εμφάνισή του, ο Μέγας Αλέξανδρος του Στάθη Τσεμπερλίδη περιορίστηκε σε άλλη μια ισοπαλία και η θέση του παραμένει επισφαλής.
Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Κουτσώνα επιβεβαίωσαν ότι είναι σε άνοδο, παραμένοντας αήττητοι για 5 αγώνες (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).
Στο 15΄ ο Γιώργος Δημητριάδης με σουτ εκτός περιοχής το 1-0, στο 25΄ ο Γεωργιάδης ανακόπηκε την τελευταία στιγμή στο τετ-α-τετ. Στο 30΄ σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Τσακιλτζίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το οριζόντιο δοκάρι κι ο Δημήτρης Σιδέρης εξ επαφής ισοφάρισε. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά, όμως στο 57΄ σουτ του Σιδέρη, τραγικό λάθος του Τρύφωνα Δημητριάδη και ο Σάκης Τσικόπουλος πέτυχε το 1-2. Στο 73΄ ο Γιάννης Καραγιαννάκης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και ισοφάρισε, ο ίδιος παίκτης αργότερα έχασε σπουδαία ευκαιρία.

Καλός ο διαιτητής Σωτηριάδης (Μπισούκης, Β. Ιωαννίδης).

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Τρ. Δημητριάδης, Γ. Δημητριάδης, ΧΡ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, Καραγιαννάκης, Σερέτης, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Χινδιρίδης, Τσεμπερλίδης, Μίμτσης (82΄ Νικολαϊδης), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Δ. Τσακαλίδης (52΄ Ρίζου).


ΑΕ Ελίμειας: Βήττας, Δημητριάδης, ΜΑΝΙΑΚΑΣ, Μανώλας, Γιαπράκας, Βοριαζίδης, ΣΙΔΕΡΗΣ, Παπαδόπουλος, ΤΣΑΚΙΛΤΖΙΔΗΣ, Τσικόπουλος (59΄ λ.τ. Κοντοδήμος), Πασχαλίδης. 

Σχόλια