Β' ΕΠΣΚ: Νίκησε με ανατροπή η Ροδιανή (βίντεο)


Δόξα Ροδιανής- Αναγέννηση Λιβαδερού 4-2
Με το δεξί μπήκε η Δόξα Ροδιανής στην πρώτη αγωνιστική του β' γύρου της Β' ΕΠΣ Κοζάνης,και πρώτο παιχνίδι του νέου έτους,αφού στο γήπεδο της κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας της Αναγέννησης Λιβαδερού με σκορ 4-2.


Ενώ άρχισαν στραβά,τελικά όλα πήγαν καλά για την τοπική ομάδα που βρέθηκε  στο 25''  πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά.Γούρι εφερε μάλλον ο Πέτρος Μιχαλόπουλος ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας και ήταν στη διάθεση του προπονητή του,χωρίς όμως να αγωνισθεί..

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Ροδιανής και μόλις στο 25'' το σκορ είχε γίνει 0-2 με δυο γκολ του Βρόντζου στο 18'' και του Ζάνι στο 24''.
Η τοπική ομάδα που είδε ......το χάρο με τα μάτια της...... αντέδρασε αστραπιαία καταφέρνοντας στο 30'' με καταπληκτικό σουτ του Χλιαρά, να μειώσει σε 1-2 και στο 35'' με τον Τζέλλο, με εκτέλεση πέναλτι  να φέρει το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ροδιανής μπήκε πολύ δυνατά και νωρίς νωρίς έδειξε να καθαρίζει τη νίκη,με δυο γκολ καρμπόν,απο σέντρες του Χλιαρά απο τα αριστερά, και δυο κεφαλιές του Νάννου στο 50''και στο 55'' να γράφει το 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, και έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας,άρχισαν να πιέζουν την τοπική  ομάδα, αλλά  μια χαζή ενέργεια του τερματοφύλακα Νίκου,να χτυπήσει αντίπαλο εκτός φάσης, και να πάρει την κόκκινη κάρτα,τους χάλασε τα σχέδια, αφού έμειναν με δέκα παίκτες και ήταν πια πολύ δύσκολο να δημιουργήσουν  πρόβλημα στην έμπειρη ομάδα της Ροδιανής.Τη στιγμή της αποβολής,ακολούθησε μια μικρή  αναταραχή και τάση για επεισόδια, αλλά με την παρέμβαση  κάποιων  ψύχραιμων παικτών, και των δυο ομάδων ,αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η νίκη της Ροδιανής πάντως θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, αν ο Γιώργος Δισερής που μετά την αποβολή του Μίχου πήρε τη θέση του κάτω αποό τα δοκάρια της ομάδας του, δεν έκανε  φανταστικές αποκρούσεις!!!!. Έτσι το ματς κύλισε προς τη λήξη με την τοπική ομάδα να παίρνει εύκολα  τη νίκη με 4-2 και βέβαια τους τρεις βαθμούς και να ανεβαίνει κι άλλο στην βαθμολογία.
Από την τοπική ομάδα καλύτεροι σε απόδοση οι Νάννος,Δαμιανίδης,Κεντεποζίδης,Παλημάρκου και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Σαμαράς, που στο ντεμπούτο του κιόλας,έδειξε τις ικανότητες του!!! 
Από την ομάδα του Λιβαδερού καλύτεροι οι Πουρνάρας Ι, Βρόντζος, Τζήκας και Δισερής.

Άριστη η διαιτησία του Σουλίδη Δ, με βοηθούς τους Δραγώγια Ε. και Βαξεβάνο.

 Δόξα Ροδιανής : Κωτούλας, Καλαμπούκας, Δαμιανίδης, Κεντεποζίδης, Δύντσικος, 
Παλημάρκου, Νάννος, Χλιαράς, Τζέλλος, Νάννος, Κερασιώτης, Σαμαράς ,Μάστορας Α, Δαβάνης, Μιχαλόπουλος.

 Αναγέννηση Λιβαδερού : Νίκου, Τσιτσιούρης Κ, Τσιτσιούρης Χ. Πουρνάρας Δ, Πουρνάρας Ι,  
Ζάνι I, Βέττας, Βρόντζος, Τζήκας, Μίχος, Παπαγεωργίου, Ζάνι L, Παπαχαρισίου, Ζαραμπούκας, Δισερής

Γιώργος Μάστορας 

Σχόλια