Γ’ Εθνικη Νέα γκέλα της Κοζάνης Διπλό σωτηρίας του Πυρσού Λύγισε η Καστοριά στην ΑΕΛ - Πεντάρα ο Κάστωρ

Κοζάνη-Δόξα Πενταλόφου 2-2

Δίκαιο το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στην Κοζάνη και την Δόξα Πενταλόφου που πρόσφεραν γκολ και θέαμα.
Παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ στο 21’ με κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 58’ με τον Ταφαρλή, ενώ στο 70’ πήραν «κεφάλι» στο παιχνίδι με τον Προβίδα.

Η Δόξα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 83’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2), όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασίλιεβιτς, Μαλούτας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (85′ Πιπινίκας), Ντεμιράϊ (46′ Γιάννης Τσικόπουλος), Δημ. Παπαδόπουλος (69′ Προβίδας), Ταφαρλής, Ματούλας.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Γιάννης Σαπάνης, Ταΐρης (90′ Δαλκίδης), Μίλτος Σαπάνης, Γούσιας, Σταμπουλής (69′ Φλαρούντζος), Νάσης (85′ Βακουφάρης), Ιβάνοφ.

Πρέβεζα-Πυρσός Γρεβενών 0-1
Την ήττα 0-1 γνώρισε η Πρέβεζα στην έδρα της από τον Πυρσό Γρεβενών, κάτι που κάνει πιο δύσκολή την παραμονή της στην κατηγορία.Ο Πυρσός μ αυτή τη νίκη παρέμεινε ζωντανός στην προσπάθειαπ που κάνει για  τη σωτηρία 
Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν στο 34’ και στο 38’ με σουτ του Ντέτσικα δεν κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. Αντίθετα με τον Πυρσό που στο 57’ μετά από σέντρα του Σκέντου και κεφαλιά του Σικαλόπουλου πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης και πήρε μια πολύτιμη νίκη.

ΠΡΕΒΕΖΑ (κώσταα Αμάραντος): Ντίτσος,  Νίκου, Τσιοκας, Ζήσης (78’ Δαρδαμάνης), Μάρκος, Μπάτσος, Κατοπόδης, Σκαμνέλος (70’ Χουλιάρας), Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης (40’ Γκαραγκούνης), Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης (75’ Κοτσαντίσογλου), Τζερεμές, Ιωαννίδης, Σικαλόπουλος, Γκέτσιος (69’ Ελευθερίου)

Λάρισα-Καστοριά 2-1
 Στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε η Λάρισα μετά τη νίκη της 2-1 επί της Καστοριάς και διατήρησε την απόσταση των 10 βαθμών από τον δεύτερο Οικονόμο Τσαριτσάνης, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ με τον Πατινιώτη στο 30’ με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Καρακατσάνη, ενώ στο 44’ η κεφαλιά του Γκούρτσα σταμάτησε στο δοκάρι.
Οι Θεσσαλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 71’ με την προβολή του Μπουσινάκη, έπειτα από σέντρα του Καρακατσάνη, όμως, στο 88’ ο Αλέξης Παπαδόπουλος μείωσε σε 2-1 με το εύστοχο πέναλτι και έδωσε άλλο… ενδιαφέρον στο ματς. Πάντως, οι «γουναράδες» θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία, αλλά στο 90’ το σουτ του Σαββαΐδη πέρασε άουτ, ελάχιστα δίπλα από την εστία του Σικαλιά.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Σαββίδης (67’ Μπουσινάκης), Στεφανίδης, Γκούρτσας (81’ Γαρυφαλλόπουλος), Καρακατσάνης (84’ Μπλέντι).

Καστοριά (Ανδρέας Λέτσιος): Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Τσόπρας, Σουμέλας, Μπαϊρακτάρης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης (85’ Τσαμασλίδης), Σολωμονίδης (80’ Χριστοφορίδης), Γανόλης (70’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Αλ.

ΑΟ Κάστωρ-Κεραυνός Θεσπρωτικού 5-0
Ένα εφιαλτικό απόγευμα είχε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στην Καστοριά, καθώς ο ΑΟ Κάστωρ τον συνέτριψε με το ευρύ 5-0
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν από την αρχή ότι ήθελαν το παιχνίδι και μόλις στο 2’ με τον Αντωνιάδη Γ. άνοιξαν τον δρόμο για μια μεγάλη νίκη. Στο 25’ ο Τζιώτζης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο και στο 58’ ο Τραϊανός «έγραψε» το 3-0 για τον Κάστωρα. Το τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε πάλι από τον Τραϊανό στο 83’, ενώ την νίκη «σφράγισε» ο Ιωαννίδης στο 86’.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ (Θόδωρος Ποντίκης): Γκράτσιος, Καρανάσιος (83’ Τράντας), Σαλβαρίνας, Παπαηλίας, Μπακιρτζής, Μηλιάτης, Μαντζάνας (86’ Δινάδης), Ιωαννίδης, Αντωνιάδης Γ., Τζιώτζης, Αντωνιάδης Κ. (46’ Τραϊανός)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης): Λέκκος, Πανούσης (82’ Τζιάκος), Κούσης, Λαδής, Μπουρδούβαλης, Πάσχος, Νικολάου, Κόλτσης, Δήμος (82’ Δημουλίτσας), Κολιός, Τάμπρατζης (62’ Γεωργαλής)

onsport.gr

Σχόλια