«Διακρίσεις των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης στο 3ο Διεθνές πρωτάθλημα στα Τίρανα »

Την Κυριακή, 11 Μαΐου 2014, διεξήχθη το Διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος του Tae-kwon-Do, στα Τίρανα της Αλβανίας με τη συμμετοχή 350 αθλητών από δέκα χώρες. Η διοργάνωση ήταν υπό την αρμοδιότητα του Συλλόγου Top Gym και της αλβανικής ομοσπονδίας.
Ο σύλλογος της πόλης της Κοζάνης συμμετείχε με 16 αθλητές στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών, όπως επιτρεπόταν και από την διοργάνωση, και κατάφερε να κατακτήσει 13 μετάλλια, 9 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα.

Οι αθλητές που κατέλαβαν τα μετάλλια είναι οι παρακάτω:
ΧΡΥΣΑ
1)        Τεληκωστόγλου Απόστολος του Κων/νου, -80 kg ανδρών
2)        Γρίβας Γεώργιος του Ιωάννη, -63 kg εφήβων
3)        Γκλιάγιας Μάρκος του Νικολάου, -36 kg παίδων
4)        Μπαντιούκας Γεώργιος του Στυλιανού, -45 kg παίδων
5)        Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ, -68 kg παίδων
6)        Μπουντιούκος Σπινάρης Νικόλαος του Εμμανουήλ, -57 kg παίδων
7)        Νικολαΐδου Αναστασία του Γεωργίου, -59 kg κορασίδων
8)        Παπαδόπουλος Χρήστος του Σωκράτη, -65 kg παίδων
9)        Τσάμπουρα Άννα-Μαρία του Αθανασίου, -55 kg κορασίδων
ΑΡΓΥΡΑ
1)        Ρουσόπουλος Λάζαρος του Αντωνίου, -45 kg παίδων
ΧΑΛΚΙΝΑ
1)        Γκαραβέλλα Αικατερίνη-Ιωάννα του Σπύρου, -41 kg κορασίδων
2)        Παπαδόπουλος Ιωάννη του Γεώργιου, -45 kg παίδων
3)        Μπουντιούκος Σπινάρης Έκτορας του Εμμανουήλ, -40kg παίδων

Σε δηλώσεις του προπονητή του Συλλόγου, κ. Αλμασίδη Χρήστου, ειπώθηκαν τα εξής: « Για ακόμη μία φορά οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν διεθνείς αγωνιστικές εμπειρίες, γνωρίζοντας αθλητές από άλλες χώρες με ό, τι συνεπάγεται επ’ αυτού. Για ακόμη μία φορά κατάφεραν να διακριθούν ανεβάζοντας το Σύλλογο ψηλά.
Μετά από εννέα μήνες προπόνησης, για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, και έχοντας σαν όπλο τους πολλούς αγώνες που έχουμε κάνει, είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. Εν όψει της προκριματικής φάσης  ελπίζω και εύχομαι να έχουμε εκπροσώπηση και στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων στο 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Baku, όπως αντίστοιχα είχαμε και στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών, με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα, στο Παγκόσμιο εφήβων στην Ταϊπέι και στο πανευρωπαϊκό ανδρών στο Αζερμπαϊτζάν.»

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην διοργάνωση, και θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα αυτό, καθώς και τον πρωταθλητή Μεχτερίδη Παπαδόπουλο Στυλιανό, ο οποίος παραβρέθηκε στους αγώνες με σκοπό να συμπαρασταθεί στους συναθλητές του.










Σχόλια