ΑΕ Κοζάνης: Μια καινούργια χρονιά με όνειρα κι ελπίδες (φωτο)

Η ομάδα της ΑΕ Κοζάνης  πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα μέλη της διοίκησης υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και να είναι πάντα καλά στην υγεία τους, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουν τους στόχους που είναι το καλό ποδόσφαιρο πρώτα και μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Ο προπονητής, Μάκης Μαλούτας, από την πλευρά του ζήτησε συνέπεια και μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές, για να καταφέρουν να πετύχουν κάτι καλό στο τέλος της νέας χρονιάς.
Ακολούθησε η διανομή των προπονητικών ενδυμασιών και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυρίως  και  στο βασικό στάδιο αυτής θα είναι καθημερινή.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και  υποδηλώνει  τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έθεσαν για τη νέα χρονιά οι «κιτρινόμαυροι».


Σημειώνεται ότι οι μεταγραφές για την ΑΕ Κοζάνης  δεν έχουν τελειώσει ακόμη και οι υπεύθυνοι της ομάδας συζητούν με αρκετά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Τέλος, από την πρώτη αυτή προπόνηση υπήρχαν και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες.


Τα νέα αποκτήματα από αριστερά: Τσαμπούρης Γιώργος, Παπαθεοδώρου Ανδρέας Ιωαννίδης Σάκης, Κυρζόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Μαυροδήμος Γιάννης, Αντωνόπουλος Κώστας, Ακριτίδης Παύλος , Ρούσης Γιάννης

φωτορεπορτάζ της "πρώτης" 



Σχόλια