Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – Αστραπή Κλείτου 0-3

Αστραπή Κλείτου
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο από την αρχή της συνάντησης, η Αστραπή κυριάρχησε μέσα στο Βελβεντό. Οι γηπεδούχοι του Θωμά Παπαδόπουλου γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα, οι φιλοξενούμενοι του Θεόφιλου Παπαδόπουλου σημείωσαν την 3η συνεχόμενη νίκη, με τέρματα συνολικά 9-2! Στο 37΄ ο Καραφυλλίδης τροφοδότησε τον Βοριαζίδη, εκείνος έβγαλε σέντρα και ο Κώστας Νάνος με πλασέ πέτυχε το 0-1, στο 65΄ τετ-α-τετ του Βοριαζίδη και η μπάλα ελάχιστα άουτ,
στο 75΄ εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Νάνου στον Χρήστο Βοριαζίδη, που από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία (0-2). Στο 80΄ ο Αθανασιάδης απέκρουσε στο τετ-α-τετ του Τσαρσιταλίδη, στο 85΄ συνδυάστηκαν Μαντζιάρης, Νάνος, ο τελευταίος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ταϊρη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Βασίλης Κουλουκίδης (0-3). Καλή η διαιτησία του Μπαϊραμίδη (Συμεωνίδης, Β. Ιωαννίδης).

ΑΣ Βελβεντό: Καραλίγκας, Καλτσούνης (52΄ Γκίκας), Ταϊρης, Σαμαράς, Μπαλάνης, Τυρολόγος, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Πιτσιάβας (46΄ Τσέλα), Τσαρσιταλίδης, ΔΙΒΗΚΕΛΗΣ, ΤΡΙΧΑΣ (63΄ Παπαστέργιος).


Αστραπή Κλείτου: Αθανασιάδης, Π. ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, Καγιόγλου (70΄ Καραμάρκος), Ιορδ. Τζαλαζίδης, ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, Καραφυλλίδης (84΄ Κυρικλίδης), ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης (61΄ Μαντζιάρης), ΝΑΝΟΣ.

Επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης 

Σχόλια