Ο Εθνικός Κοζάνης στο κύπελλο του Άρη - Ελπιδοφόρα μηνύματα άφησαν οι νεαροί πυγμάχοι !!! (φωτο - βίντεο)

Πολυνείκης Καλαμάρας - Νίκος Τανής 
Σε αγώνες πυγμαχίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του "Κλεάνθης Βικελίδης", βρέθηκε ο Εθνικός Κοζάνης το Σάββατο 11/10 με τέσσερις νέους πυγμάχους τρεις παίδες και ένα Παμπαίδα, οι οποίοι έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση.

Ο παμπαίδας Χαρτοματζίδης Νίκος αγωνίσθηκε  στα  44κ. και κέρδισε  3-0 στα σημεία τον Ψιτέλη Απόστολο του ΠΑΟΚ

Στους παίδες στα 60κ. ο Χατζηευστρατίου Ιωάννης έχασε στα σημεία από τον Μπόζη Χριστόδουλο των Μαχητών Νέας Πέραμου.
Στα 70κ. ο Κυπάρογλου Ευάγγελος κέρδισε με εγκατάλειψη, στον 1ο γύρο τον αντίπαλο του,  Τσιάμη Γιώργο του Άρη Θεσσαλονίκης.    
Στα 75κ. ο Ντίνας Στέργιος έχασε στα σημεία από τον Κυριακού Κωνσταντίνος του Μελίτη Νέας Πέραμου.
Το ερχόμενο Σάββατο οι προαναφερόμενοι τέσσερις νεαροί αθλητές καθώς και  τρεις άνδρες οι οποίοι είναι οι Μαργαρίτης Δημήτρης στα 69κ., Τανής Νίκος στα 75κ., και Καλαμάρας Πολυνείκης στα 81κ. θα δώσουν νέους αγώνες στο γήπεδο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.



Η συμμετοχή του Καλαμάρα και του Τανή στους αγώνες γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας τους  για το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας  που διοργανώνει η Παναχαϊκή στην Πάτρα 16  & 17 Νοεμβρίου 2014.

Για τους παμπαίδες είναι ο τελευταίος αγώνας εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην  Ελευθερούπολη στην Καβάλα  από 24 έως 28 Οκτωβρίου 2014.  

φωτορεπορτάζ





Σχόλια