Α' ΕΠΣΚ: Ανατροπή και νίκη ψυχολογίας για Μακεδονικό (φωτο - βίντεο)

top-sport.gr
Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΣ Βελβεντό 2-1 Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Μακεδονικός επί του αξιόμαχου Βελβεντού με σκορ 2-1. Με τη νίκη του αυτή η ομάδα του Καραθανάση έφτασε στους 9 βαθμούς πετυχαίνοντας το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια του (3 στα3) Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο ποιοτικά με το Βελβεντό να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 17΄με τον Πιτσιάβα ,αλλά με το Μακεδονικό να δείχνει καλά αντανακλαστικά και να αντιδράει γρήγορα.
Στο 24΄ οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με τον Αντωνόπουλο 1-1 και λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Αργυρόπουλος ,φέρνει τούμπα το ματς και σημειώνει το 2-1 σκορ που ήταν και το τελικό. Το φιλμ του αγώνα Στο 1΄σουτ δυνατό του Πιλικίδη , λίγο έξω Στο 14΄ο Πιτσιάβας θα σπάσει στον Κοριτάρι μέσα στην περιοχή , σουτ άουτ Στο 18΄σέντρα του Διβηκέλη στο δεύτερο δοκάρι και ο Πιτσιάβας με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ 0-1 Στο 24΄άμεση απάντηση του Μακεδονικού με τον Νάνο να εκτελεί κόρνερ και τον Αντωνόπουλο με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1 Στο 39΄σουτ του Τυρολόγου αποκρούει ο Βαρυτιμίδης Στο 44΄ωραίος συνδυασμός Ζιαζιά , Κουτούλα με τον Μαμάτσιο να σουτάρει δυνατά και τον Καραλίγκα να διώχνει σε κόρνερ . Το κόρνερ εκτελεί ο Σέχι , κεφαλιά του Αργυρόπουλου 2-1. Στο 52΄κόρνερ του Κοριτάρισουτ του Τυρολόγου από καλό σημείο άουτ Στο 58΄ Διβηκέλης φαόυλ - σέντρα διώχνει ο Αραγιάς , νέο σουτ Πιτσιάβα , άουτ Στο 63΄ο Ζιαζιάς θα βρει ωραία τον Κουτούλα που θ πλασάρει , αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή θα διώξουν οι αμυντικοί Στο 70΄φάουλ Κοριτάρι λίγο έξω


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης: ) Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος, Αραγιάς, Αργυρόπουλος, Μαμάτσιος, Νικολάου (14’ Μπέμπης, 76’ Καραγιώργος), Πιλικίδης, Ζιαζιάς (62’ Τσατσόπουλος), Κουτούλας, Νάνος, Σέχι.


Βελβεντό:(Παπαδόπουλος) Καραλίγκας, Καλτσούνης, Τσιάμης (79’ Στεφανόπουλος), Τσέλα, Γκίκας, Τυρολόγος, Κοριτάρι, Ταϊρης, Τσαρτσιταλίδης, Διβηκέλης, Πιτσιάβας  

Διαιτητής : Μπαιραμίδης Βοηθοί Γεωργιάδης , Μπέλτσου 

Ευχαριστήριο του Μακεδονικού Ο Μακεδονικός Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τον Ζήση Παφίλη ιδιοκτήτη της Ψαροταβένας το Πέλαγος για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα , καθώς και τον ιδιοκτήτη του sport cafe Αντώνη Κωνσταντόπουλο, για την "καφέ χαλάρωση" της ομάδας μας.









Σχόλια