Β’ ΕΠΣΚ: Ξύπνησε στο β’ ημίχρονο ο Πολυνίκης .. και γύρισε το παιχνίδι Φωνές από το Μικρόκαστρο (φωτο - Βίντεο)

Πολυνίκης – Δόξα Μικροκάστρου 5-2
 Την νίκη  και τους τρεις βαθμούς  πήρε η ομάδα του Πολυνίκη μέσα στην έδρα του με αντίπαλο την Δόξα Μικροκάστρου με το ευρύ 5-2, και μάλιστα με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1 και στα μέσα του δευτέρου με 1-2.
Η ομάδα του Πολυνίκη ισοφάρισε με δυο πέναλτι( μάλιστα η υπεύθυνοι της ομάδας του Μικροκάστρου, διαμαρτύρονται για τα πέναλτι και για το τρίτο γκολ , καθώς και για την αποβολή στο δεύτερο πέναλτι).
Αν και με δέκα παίκτες η ομάδα του Μικροκάστρου  πάλεψε να κρατήσει έστω και το 2-2 αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, καi να χάσει τελικά με 5-2.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες, από πλευράς ποιότητας μιας και έγιναν όλες και όλες τρεις  ευκαιρίες, και μάλιστα η μια ήταν το γκολ.
Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο,  ο Πολυνίκης είχε την υπεροχή,   σημείωσε τα 5 τέρματα, αλλά δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
Φάσεις και γκολ.
στο 15΄ σέντρα από πλαγιά του Αποστολίδη, η μπάλα πέρασε παράλληλα από όλους , έφτασε στον Νικολάου που έπιασε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
35΄ ευκαιρια για το Μικρόκαστρο όταν  ο Γεωργάκας, μπήκε μέσα στην περιοχή ανενόχλητος, έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας Άτσου.
44΄  το γκολ για την ομάδα του Μικροκάστρου,  μπροστινή μπαλιά του Βαχτσιαβάνου στον Τζίλια, αυτός μπήκε ανενόχλητος μονός του μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1. 
Στο δεύτερο είχαμε την πανδαισία από γκολ για την ομάδα του Πολυνίκη.
49΄ ο Διαιτητής δίνει πέναλτι  σε  ανατροπή του Ιωαννίδη του Πολυνίκη από τον Παπαϊωάννου.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την απόφαση
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιωαννίδης  και ισοφάρισε σε 1-1.
57΄ νέα ψυχρολουσία για το Πολυνίκη, όταν έφυγε από πλαγιά ο Καλπατσέκας αυτός έβγαλε την σέντρα, εκεί βρέθηκε ο Βαχτσιαβάνος που με πλασέ έκανε το 1-2.
65΄νέο πέναλτι για τον Πολυνίκη, όταν ανατράπηκε ο Νικολάου από τον Παπαϊωάννου.
Εδώ έχουμε πάλι της έντονες διαμαρτυρίες για την ομάδα του Μικροκάστρου, οπού αποβλήθηκε και ο παίκτης Τζίλιας.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λυπηρίδης και έκανε το 2-2

75΄ανατροπή του σκορ,  και το 3-2 όταν σε σουτ που έκανε ο Κοπατσάρης, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, η μπάλα έφτασε στον ίδιο έκανε το νέο σουτ, η μπάλα πέρασε από όλους, και στην πορεία βρέθηκε ο Λυπηρίδης που με πλασέ έκανε το 3-2.
 Εδώ να αναφέρουμε ότι έχουμε νέες διαμαρτυρίες για το γκολ .
Η  ομάδα του Μικροκάστρου υποστηρίζει ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
80΄εχουμε την ευκαιρία με τον Μπακίδη όταν σε σουτ έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ ,αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσιούκρας.
84΄ γίνετε το 4-2  με τον Νικολάου, που  μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια, απέφυγε έναν αμυντικό, πλάσαρε τον επερχόμενο τερματοφύλακα, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
89΄ το 5-2 πάλι με τον Νικολάου, όταν  σε πασά του έδωσε ο Αποστολίδης , αυτός σαν σε προπόνηση έκανε το πλασέ και έκλεισε το σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρτζουμάνης με επόπτες κ.κ Φραντζοπούλου, Ιωαννίδης Ν/ Τιμ.

Πολυνίκης ( Σίσκος): Άτσου, Χατζηαναστασίου( 60΄Λυπηρίδης), Αργυριάδης, Ταμήλιας, Κοπατσάρης, Χασάπης, Αποστολίδης, Στάφα, Ιωαννίδης( 75΄Βουνοτρυπίδης), Ποκιάκης( 46΄Μπακίδης).


Δόξα Μικροκάστρου( Χαντζής): Τσιούκρας, Καλπατσέκας, Μπιλιώνης( 71΄Γκαραγκούνης), Ζαγκουντίνος, Σιούτης, Παπαιωάννου, Γεωργάκας, Ζάχος, Τζήλιας, Ντέλος( 15΄Ζαχαράκης), Βαχτσιαβάνος.






Σχόλια