Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκα – ΑΣ Βελβεντό 1-5

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο από την αρχή της συνάντησης, το Βελβεντό πήρε σπουδαία νίκη, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογική του θέση. Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης, στο 17΄ με πλασέ και στο 29΄ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ταϊρη.
 Στο 32΄ προσπάθεια του Ευαγγέλου και ο Δαμιανός Βασιλειάδης πέτυχε αυτογκόλ (0-3), στο 60΄ μείωσε ο Περδίκκας με φάουλ του Λεωνίδα Φίλκα.

 Το σκορ έκλεισαν στο 75΄ ο Δημήτρης Ταϊρης με πλασέ και στο 85΄ ο Γιώργος Ευαγγέλου με εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο Τυρολόγος).
 Στο 78΄ ο Μπαλάνης πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.

 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σωτηριάδη (Β. Ιωαννίδης, Μ. Παπαδόπουλος), με δύο κίτρινες αποβλήθηκε (16΄, 68΄) ο Χρήστος Ζαχαριάδης.

ΑΕ Περδίκκα: Κυριακίδης, Βασιλειάδης (46΄ Σπ. Βλάχος), Βαρνασίδης, Παρτάλης (79΄ Κωστάκογλου), Ζαχαριάδης, Άγγ. Μπουράκης (46΄ Βλαδίκας), Β. Λόφτσαλης, Δαλάκας, Φίλκας, Θ. Βλάχος, Τ. Μπουράκης.


ΑΣ Βελβεντό: Καραλίγκας (83΄ Κωστόπουλος), Τσιάμης (55΄ Χ. Πιτσιάβας), Τσέλα, Γκίκας, Μπαλάνης, Τυρολόγος, Ευαγγέλου, Ταϊρης, Τσαρσιταλίδης, Διβηκέλης (78΄ Παπάζογλου), Κοριτάρι.

Σχόλια