Α’ ΕΠΣΚ: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Μακεδονικός Φούφα - Νίκη ψυχολογίας στο Βελβεντό (φωτο)

ΑΣ Βελβεντό – Μακεδονικός Φούφα 1-2

Τεράστια νίκη τόσο από βαθμολογική αλλά και από ψυχολογική άποψη πέτυχε σήμερα ο Μακεδονικός στο Βελβεντό απέναντι στη τοπική ομάδα με 2-1.
Η ομάδα του Φούφα αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε στη συνέχεια να ισοφαρίσει, να προηγηθεί αν και έπαιζε με 10 παίκτες και στη συνέχεια να κρατήσει σχετικά εύκολα τη νίκη που του δίνει νέα ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Μακεδονικός έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Πελετίδη για 2 περιπτώσεις πέναλτι (ειδικά η 2η έβγαζε μάτια) και για τη μη αποβολή του Γκίκα σε φάση παρόμοια με την αποβολή του Ίτσκου.

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο 10 λεπτά όταν μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου ο Διβηκέλης έγινε κάτοχος της μπάλας πέρασε 3 αμυντικούς έφτασε στη περιοχή απέναντι στο Σακαρίδη και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Koritari που σε κενή εστία έκανε το 0-1.
Στο 16ο είχαμε την πρώτη φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Θ. Κεσκιλίδης προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή αλλά δεν τα κατάφερε δεχόμενος όμως και το σπρώξιμο από πίσω από αμυντικό του Βελβεντού.

Στο 39ο ο Χ΄΄ Ρούμπης εκτέλεσε φάουλ ο Θ. Κεσκιλίδης έκανε το σουτ η μπάλα μετά από κόντρα πήρε ύψος και στρώθηκε στον Ίτσκο που με μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά και στο 49ο ο Γκόλης σέντραρε ο Χάϊτας πήρε τη κεφαλιά αλλά ο Καραλίγκας με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησαν το γκολ.

Στο 55ο έγινε η φάση που όλοι στο Φούφα ζήτησαν πέναλτι όταν ο Χ΄΄ Ρούμπης σέντραρε ο Θ. Κεσκιλίδης μόνος στη περιοχή έκανε βεβιασμένα τη κεφαλιά την ώρα που ο Καραλίγκας τον «γκρέμιζε» στην έξοδο του. Η μπάλα πέρασε άουτ αλλά ήταν μια φάση - πέναλτι που δεν δόθηκε.

Στο 60ο ο Μακεδονικός έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Ίτσκος δέχθηκε τη 2η κίτρινη προσπαθώντας να μαρκάρει τον Ταΐρη που έφευγε μόνος αλλά ο διαιτητής δεν έπραξε το ίδιο 10 λεπτά αργότερα όταν ο Γκίκας (που είχε μια κίτρινη) προσπάθησε να σταματήσει αντικανονικά τον Θ. Κεσκιλίδη.
Στο 65ο ο Τοπάλης που είχε μπει στο γήπεδο δευτερόλεπτα πριν με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ «έλυσε το γόρδιο δεσμό» και χάρισε τη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Τέλος καλό όλα καλά όμως αφού η νίκη ήταν απαραίτητη για να συνεχίσει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

ΑΣ Βελβεντό: Καραλίγκας, Καλτσούνης, Τσιάμης (65ο Σμαράς. 83ο λ.τ.  Στεφανόπουλος), Τσέλα, Γκίκας, Τυρολόγος, Μπαλάνης, Κοριτάρι, Ταΐρης, Τσαρτσιταλίδης, Διβηκέλης,. 

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Λ. Κεσκιλίδης,Πολυχρονίδης (77ο Δούφας), Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Μαργιορίδης, Χάϊτας, Χατζηρούμπης (91ο Φαχαντίδης), Θ. Κεσκιλίδης, Σιδηρόπουλος, Γκόλης (64ο Τοπάλης).



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
Βίντεο: Αμπατζίδης Νίκος - Αμπατζίδης Βασίλης





Σχόλια