Σ.Ε.Α. Κοζάνης Πολύ καλό ξεκίνημα και καθαρή νίκη για τις γυναίκες στα Γιάννενα Ήττες σια τους άντρες στη Βέροια

Με το δεξί ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης  την Κυριακή στα Γιάννενα όπου επιβλήθηκε με 4-2 επί της δυνατής τοπικής ομάδας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής. Η ομάδα μας που κατέβηκε με τις Τσιάρα Κ., Δανατσοπούλου Ε. και Κασνάκη Ε. έδειξε χαρακτήρα και με σωστή τακτική δεν επέτρεψε στην αξιόμαχη ομάδα των Ιωαννίνων να την απειλήσει. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων και αποζημίωσε τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον αγώνα.


Αντίθετα το Σάββατο, στη Βέροια, η ανδρική μας ομάδα, αγωνίστηκε χωρίς τους δύο βασικούς της παίκτες (Παναγιωτίδης, Χριστοδούλου) και γνώρισε δύο ήττες με 4-0 και 4-1 για την 3η και 4η αγωνιστική, από τις ομάδες τις Βέροιας. Αγωνίστηκαν οι Διδασκάλου Λ., Διδασκάλου Π. και Κούτσιανος Ε. οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι στο αναμφισβήτητο φαβορί του πρωταθλήματος.

Πρώτες νίκες για το Ζέρβα στην Αθήνα

Τις δύο του πρώτες νίκες ατομικά και δύο στο διπλό πέτυχε ο αθλητής μας Ζέρβας Ν. που αγωνίζεται φέτος δανεικός στην ομάδα της Πεύκης «ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ» για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Δείχνει έτσι πως βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και καλή κατάσταση αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο και τον σύλλογο από τον οποίο προέρχεται.    

Σχόλια