Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – ΑΕ Ελίμειας 3-5

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Ελίμεια, που ξέσπασε μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και πέτυχε την 3η φετινή εκτός έδρας νίκη. Για το Βελβεντό του Θωμά Παπαδόπουλου ανακόπηκε σερί 4 συνεχόμενων επιτυχιών. Σημαντική για το συγκρότημα του Δημήτρη Κουτσώνα αποδείχθηκε η συμβολή του 22χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Γρηγοριάδη, στη 2η μόλις συμμετοχή του στην Α΄ κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους.

 Στο 1΄ ο Τσαρσιταλίδης έδωσε στον Κοριτάρι, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Γρηγοριάδης, στο 3΄ σουτ του Παπαδόπουλου εκτός περιοχής, μόλις άουτ. Στο 12΄ σουτ του Μαλούτα, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και ο Άκης Δαλαμάνος πέτυχε το 0-1.
Στο 29΄ δυνατό σουτ του Ευαγγέλου εκτός περιοχής απέκρουσε ο Γρηγοριάδης, νέο σουτ του Τρίχα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. στο 36΄ μετά από κόρνερ του Κοντοδήμου, ο Γιώργος Γιαπράκας με κεφαλιά το 0-2, στο 44΄ αντεπίθεση της Ελίμειας και ο 19χρονος Άκης Δαλαμάνος με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-3. Στο 64΄ κόρνερ του Πιτσιάβα και με κεφαλιά ο Γιάννης Γκίκας μείωσε, στο επόμενο λεπτό σέντρα του Παπαδόπουλου και με γυριστό σουτ ο Γιάννης Μαλούτας το 1-4.
 Στο 68΄ κόρνερ του Πιτσιάβα, ασυνεννοησία της άμυνας και ο Τζίμης Μπαλάνης έκανε το 2-4, στο 90΄ βολέ του Γρηγοριάδη, ο Περικλής Παπαδόπουλος απέφυγε ένα αμυντικό και με πλασέ το 2-5, ενώ στο 94΄ ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης έκλεισε το σκορ (3-5).

Από την Ελίμεια κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.

ΑΣ Βελβεντό: Καραλίγκας, Ταϊρης, Καλτσούνης (28΄ Τρίχας), Σαμαράς (46΄ Ζ. Πιτσιάβας), Γκίκας, Τυρολόγος, Ευαγγέλου (85΄ Τσιάμης), Μπαλάνης, Τσαρσιταλίδης, Διβηκέλης, Κοριτάρι.

ΑΕ Ελίμειας: Γρηγοριάδης, Μελισσινός, Μανιάκας, Γιαπράκας, Μανώλας, Καρανάνος (68΄ Τσόγκας), ΜΑΛΟΥΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΛΑΜΑΝΟΣ, ΠΑΡΤΑΛΗΣ (88΄ Καλύβας), ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ (54΄ Τσιρέκας).

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Μπέλτσου, Συμεωνίδης

Σχόλια