Α’ ΕΠΣΚ: Εύκολο απόγευμα για τον Μακεδονικό Σιάτιστας στην Γαλατινή (βίντεο)

Γαλατινή - Μακεδονικός Σιάτιστας  1 - 5 
Ο Mακεδονικός επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας της Γαλατινής, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και πολλούς πρωταγωνιστές στην διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Μακεδονικός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος, και οι παίχτες είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση αφήνοντας ικανοποιημένο τον Γ. Παρασκευά που είδε από τους παίκτες του να βγάζουν δείγματα του ταλέντου τους και τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Κόντρα σε μια Γαλατινή που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει τον Μακεδονικό.
Στην διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν πολλοί πρωταγωνιστές για τον Μακεδονικό με τον Τσικόπουλο να σκοράρει δυο τέρματα, τον Τσιούκρα Γ. να ανοίγει λογαριασμό όπως και τον Ντέρο Β. και τον Παπαρίζο.

Τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος
Ο Μακεδονικός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς 0-1 στο 15ο λεπτό με πλασέ του Τσικόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή. Το 2-0 στο 24ο λεπτό για τον Μακεδονικό διαμορφώθηκε σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Ντέρου Β. έξω από την μεγάλη περιοχή.
Το 3-0 ήρθε στο 26ο λεπτό από τον Τσικόπουλο με τον Τσίκο να σκοράρει για 10η φορά στο πρωτάθλημα.
Το 3-1 έγινε στο 40ο λεπτό από τον Τσαφή και μετά από λάθος του Κατσαντώνη, που μάλιστα στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά, και με ωραίο σουτ στο 54ο λεπτό έξω από την μεγάλη περιοχή ο Παπαρίζος έκανε το 1-4 υπέρ του Μακεδονικού.
Δοκάρι στο 62ο λεπτό δοκάρι για τον Μακεδονικό με τον Τσικόπουλο.
Στο 69ο λεπτό απόκρουση από τον Μακρή σε ωραίο σουτ του Τσιούκρα Χ.
Στο 72ο ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μακεδονικού με τον Κατσαντώνη.
Στο 79ο λεπτό δοκάρι για την Γαλατινή με τον Μούσιο.

Στο 84ο ο Τσιούκρας Γ. με σουτ στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή γράφει το τελικό σκορ 1-5
Γαλατινή 
Μακεδονικός Σιάτιστας 








Σχόλια