Η Μ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - Διάκριση για το Γυμναστικό

Διαρκής είναι η διάκριση και αναγνώριση για το τμήμα βόλει  του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, αφού η Μαριάνθη Βασιλοπούλου κλήθηκε για ακόμα μία φορά στην Εθνική ομάδα κορασίδων για προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί  στις 9-11/1/2015.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Καμπερίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Ανδρεάδης ανακοίνωσαν τις 16 αθλήτριες μεταξύ των οποίων και η Βασιλοπούλου, οι οποίες από τις 22 Δεκεμβρίου -δηλαδή αύριο-θα ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας Κορασίδων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Μπαρ του Μαυροβουνίου στις 9 – 11 Ιανουαρίου 2015.



Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί αύριο  22/12 στην Αθήνα όπου και θα παραμείνει έως τις 26/12 οπότε και η Εθνική θα αναχωρήσει για την Ισπανία προκειμένου να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη Γκουαδαλαχάρα (με την συμμετοχή Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ελβετίας).

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 30/12 και θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα ολοκληρώσει στις 7/1 την προετοιμασία της επί Ελληνικού εδάφους και στις 8/1 θα αναχωρήσει για το Μπαρ.
Αποτελεί ασφαλώς τιμή για το Σύλλογο από του οποίου τα σπλάχνα προέρχεται η ταλαντούχα αυτή αθλήτρια. Ταυτόχρονα καμαρώνουν οι άνθρωποι του προπονητικού τιμ αλλά και οι παράγοντες της Διοίκησης. Θεωρούν όλοι στο Γυμναστικό ότι, με δουλειά και σοβαρότητα, στον ίδιο δρόμο αυτόν των Εθνικών ομάδων θα βαδίσουν και άλλες αθλήτριες του Γυμναστικού.
Η προσπάθεια κυρίως των προπονητών να αναδείξουν και άλλα ταλέντα στο Γυμναστικό συνεχίζεται, φανερό ωστόσο είναι ότι παράγει καρπούς.
*Την είδηση  την πήραμε από το site του Συλλόγου όπου όμως επιλέχθηκε να βγει η ανακοίνωση για τη Βασιλοπούλου διανθισμένη με γκρίνιες…και με αιχμές για «κάποιους» που…φθονούν το Γυμναστικό χωρίς να  κατονομάζονται από τον συντάκτη του σχολίου.
Τμήμα δημοσίων σχέσεων 




Σχόλια