Μακεδονική Δύναμη: 1o διεθνές αγωνιστικό camp Tae Kwon Do στην Κοζάνη (φωτο - βίντεο)

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, διοργανώνεται από την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015,  στην Κοζάνη το 1ο διεθνές αγωνιστικό camp  Tae Kwon Do στην Ελλάδα.
Το 4ήμερο 2 έως 5/1/2015 θα βρεθούν περίπου 70 αθλητές από πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά κι από την Αλβανία και το Μαυροβούνιο.
Η φιλική αυτή συνάντηση γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των Αθλητών για τους βαθμολογημένους αγώνες G1 που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη από τις 16 – 19 Ιανουαρίου
Πρόκειται για μια σπουδαία  βαθμολογημένη διοργάνωση  που θα λάβουν μέρος 1300 αθλητές από 80 χώρες ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων .     

Για την φιλική αυτή συνάντηση αλλά και για τους αγώνες G1 μίλησαν στην κάμερα του FLASH ο προπονητής της Μακεδονικής Δύναμης κ. Χρήστος Αλμασίδης,  ο κ. Ανδρέας Χρηστίδης  προπονητής του συλλόγου Βασίλης – Ορέστης  Ξάνθης , ο προπονητής  της Εθνικής Αλβανίας  και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Λεωνίδας Κάπρι  και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Tae Kwon Do του Μαυροβουνίου Nikolle Gegaj





Σχόλια