Συνάντηση για τις Ακαδημίες του Γυμναστικού στο ξεκίνημα του 2015

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης είναι ένας φορέας που βασίζει την επιτυχία του και τη διαχρονικότητά του στην πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών. Εκεί όπου έμπειροι γυμναστές με πολλή υπομονή  και σκληρή προσπάθεια καταφέρνουν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους σε μικρά κοριτσάκια που προσεγγίζουν το χώρο μας απλά επειδή συμπαθούν το βόλεϊ.
Στις Ακαδημίες γίνεται το μεθοδικό ζύμωμα και από εκεί αρχίζει σιγά-σιγά να ξεπηδά το ταλέντο σε όσα κορίτσια έχουν έφεση, αλλά και από εκεί χτίζονται οι προϋποθέσεις για να στελεχώσουν σε μερικά χρόνια αυτά τα μικρά κοριτσάκια τα αγωνιστικά τμήματα του Γυμναστικού.

Καθώς λοιπόν   γίνεται αυτή η εξαιρετική δουλειά στις Ακαδημίες του Γυμναστικού οι άνθρωποι της Διοίκησης βασίζουν πολλά για την ανάπτυξη του αθλήματος και επενδύουν χρόνο, εμπειρίες, χρήματα, πόρους προκειμένου να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους. Στην ανατολή της νέας χρονιάς 2015 και την ώρα που οι Ακαδημίες βρίσκονται ουσιαστικά στο μέσον της φετινής περιόδου, είναι φυσικό πολλές από τις ευχές για πρόοδο και αγωνιστικές επιτυχίες να απευθύνεται  στα κορίτσια,  της Ακαδημίας βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης  που από το ξεκίνημα φέτος έχουν επικεφαλής μια νέα προπονήτρια τη γυμνάστρια Τάνια Καφετζή. Κεντρική ευχή της Διοίκησης του Δ.Παφίλη και των συνεργατών του είναι ''καλή χρονιά με υγεία, διακρίσεις στους αγώνες και στο σχολείο''.

Οι προπονήσεις μετά τις αργίες λόγω των εορτών θα συνεχισθούν σε εντατικό ρυθμό και στη νέα χρονιά στο 2015 ενώ μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου θα υπάρξει νέα συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Παφίλη με την κ. Καφετζή και τον έφορο των Ακαδημιών Γ.Βασιλειάδη. Στη συνάντηση αυτή που θα έχει εποικοδομητικό χαρακτήρα θα συμμετέχει ακόμα και ο Γενικός Γραμματέας κ. Π. Γυμνόπουλος.

Ο στόχος όλων των ανθρώπων της Διοίκησης και των προπονητών, είναι κοινός και γνωστός .Βασική επιδίωξη είναι να πάρουν σωστή αθλητική εκπαίδευση τα παιδιά που εμπιστεύονται στο Γυμναστικό οι γονείς τους και να πλαισιωθεί και με άλλα ταλέντα από την Ακαδημία  η πρώτη ομάδα του Συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού εκτιμούν  ότι η συνεργασία με την κ. Καφετζή θα είναι επιτυχής  και της εύχονται να δει κι αυτή με τη σειρά της τους κόπους της να επιβραβεύονται. Για κάθε προπονητή ,προπονήτρια κι αθλήτρια αυτή  είναι η καλύτερη ευχή, μετά από εκείνες που αφορούν την υγεία που είναι το πρωτεύον.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ