Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης Δ. Παφίλης στο ΕΒΕ

Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας δεξίωσης του ΕΒΕ Κοζάνης για το νέο έτος 2015, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση τετ-α-τετ με το δήμαρχο Κοζάνης κ. Λ.Ιωαννίδη. Η συνάντηση των δύο ανδρών φυσικά ήταν απρογραμμάτιστη και τυχαία και επομένως δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν με λεπτομέρειες τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Ωστόσο ο κ. Παφίλης που συνοδευόταν από μέλος του Συλλόγου, ενημέρωσε συνοπτικά τον κ. Δήμαρχο για τις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος σε αναπτυξιακά θέματα, δηλαδή στην μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής ώστε η νεολαία της πόλης να έχει διεξόδους ευγενούς άμιλλας και σωματικής δραστηριότητας. Τον πληροφόρησε ότι ο Γυμναστικός -όπως άλλωστε ρητά αναφέρεται στο υπόμνημα που κατατέθηκε στον ίδιο-είναι υπέρ των συνεργασιών και των συγχωνεύσεων ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα βόλεϊ που να εκπροσωπεί την πόλη. Είχε ακόμα την ευκαιρία ο κ. Παφίλης να πληροφορήσει τον κ. Ιωαννίδη για το κοινωνικό προφίλ που χτίζεται σταδιακά από το Δ.Σ του Γυμναστικού.
Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού τόνισε επίσης στον κ. Ιωαννίδη ότι ο Γυμναστικός δεν ζητά χρήματα από τον Δήμο όχι γιατί δεν χρειάζονται, αλλά γιατί η διοίκηση της ομάδας έχει ως πρωταρχικό της μέλημα να βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι από άλλου είδους δράσεις και δραστηριότητες. Είπε ακόμα στον κ. Ιωαννίδη ότι ήδη γίνονται συναντήσεις  και συζητήσεις με την Πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Φτάκα και φυσικά με το διάλογο που είναι η βάση όλων των διμερών επαφών θα βρεθούν οι λύσεις εφόσον είναι δεδομένο ότι καλή θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές.
Πάντως ο κ. Παφίλης ζήτησε από τον Δήμαρχο να υπάρξει μια επίσημη συνάντηση των δύο πλευρών, εκπροσώπων του Σωματείου και του ίδιου του Δημάρχου, όπου φυσικά να έχει την ευκαιρία και ο Γυμναστικός να εκθέσει όλη τη γκάμα των προβληματισμών που υπάρχουν και ταυτόχρονα να βρεθεί μια φόρμουλα συνεργασίας των δύο φορέων για το καλό του βόλεϊ όσο και του Γυμναστικού ως φορέα του αθλήματος με βασική επιδίωξη το «ευ αγωνίζεσθαι».
Από την πλευρά του ο  κ. Ιωαννίδης έδειξε ενδιαφέρον στα θέματα που του ανέφερε ο πρόεδρος του Γυμναστικού και συναίνεσε στην εξεύρεση του κατάλληλου χρόνου για επίσημη συνάντηση των δύο πλευρών σε κατάλληλο χρόνο και πάντως μετά τις γιορτές.
                                                                          

                                                                          Τμημα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχόλια

  1. Το θέμα δεν είναι τι είπε ο Παφίλης στο Δήμαρχο, αλλά τι απάντησε ο Δήμαρχος στον Παφίλη.Αυτά θέλουμε να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.