Έσπασαν καρδιές στη Σιάτιστα! (βίντεο - φωτο)

Mακεδονικός Σιάτιστας - Ακαδημία Βοϊου 2-2

Ο πολύ καλός Μακεδονικός του δευτέρου ημιχ. παραλίγο να χάσει το παιχνίδι!
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μακεδονικός και Aκ. Βοϊου στο γειτονικό ντέρμπι του Δήμου Βοϊου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει και τις δυο ομάδες ευχαριστημένες.


Εξέλιξη αγώνα
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 1ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία με κεφαλιά του Κατσαντώνη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αποστολίδη.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κέρδισαν πέναλτι στο 5ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης και απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Βήττας.(δείτε το βίντεο)
Στη συνέχεια και μέχρι το 30ο λεπτό δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους, έκτος από δύο σουτ του Μπούρτζου στο 8ο και του Τσικόπουλου για την ομάδα της Σιάτιστας.
Στο 31ο λεπτό έχουμε το γκόλ 0-1 για την ομάδα της Νεάπολης μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Χάλου στην αριστερή γωνία του Βήττα.
Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι εκτός από το σουτ του Τσικόπουλου στο 39ο λεπτό που πέρασε άουτ και την ωραία ενέργεια του Παπαρίζου που κόπηκε από τους αμυντικούς στο 41ο .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στην πρώτη τους προσπάθεια στο 50ο λεπτό από φάουλ του Παπαρίζου και ωραίο γυριστό σουτ από τον Τσικόπουλο.
Οι παίχτες του Μακεδονικού προσπάθησαν να βάλουν και δεύτερο γκόλ αλλά οι προσπάθειες του Ντέρου σουτ στο 55ο λεπτό μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
Οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα και στο 61ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σουτ του Χάλου, και ένα σουτ του Σούλα στο 68ο λεπτό που πέρασε άουτ.
Στο 69ο λεπτό είχαμε το γκολ 1-2 για την ομάδα της Νεάπολης καθώς από λάθος του Βήττα ο Σούλας έκανε σε κενή εστία το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο με τους φιλοξενούμενους να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην αντεπίθεση.
Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά οι παίχτες της Σιάτιστας βγήκαν όλοι μπροστά και στο 89ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Παπαρίζου.
Συνέχισαν να πιέζουν και στο 92ο λεπτό είδαν τις προσπάθειες τους να αμείβονται καθώς το σουτ του Χ. Τσιούκρα κατέληξε στο δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αποστολίδη.
Στο 93ο δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Στεργίου Κ. με δέκα ο Μακεδονικός.
Στα επόμενα δύο λεπτά προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν, τελικό σκόρ 2-2

Μακεδονικός Σιάτιστας (ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ):  ΒΗΤΤΑΣ, ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ, ΝΤΕΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ Μ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ Κ, ΔΑΙΝΑΣ, ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ, ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Έπαιξαν ακόμα - Στεργίου Θ. Τσιούκρας Γ. Τσακνάκης

Ακαδημία Βοϊου (ΚΑΛΦΑΣ):  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ, ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΛΑΣ, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΚΑΛΟΣ, ΣΟΥΛΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΦΑΣΟΥΛΑΣ.

Επιμέλεια για το www.siatista.info Διάφας Φώτης







Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.