Ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κοζάνης - κοπή βασιλόπιτας (φωτο - βίντεο)

Χρήστος Σάββας πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ και απευθυνόμενος σε παράγοντες των ομάδων: «Τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα. Οι διαιτητές έκαναν, κάνουν και θα κάνουν λάθη. Ο καλύτερος διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη. Βγάλτε από μέσα σας, ότι τα λάθη γίνονται από πρόθεση….»  


Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία  της Ε.Π.Σ, όπου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2014, ενώ μετά ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Μετά από πρόταση του πρόεδρου του Αλιάκμονα Αιανής κ. Βασίλη Κοντού, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα από τους εκπροσώπους των ομάδων, από τη νέα αγωνιστική χρονιά οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, θα είναι διπλοί. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Χρήστος Σάββας αφού ευχήθηκε σε όλους τους παράγοντες υγεία και αγάπη, για τη νέα χρονιά, στάθηκε στη σημαντική παρουσία των γιατρών στα γήπεδα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους διαιτητές λέγοντας: «Να μη βλέπουμε μόνο τις περιπτώσεις που αδικείται η ομάδα μας, αλλά και αυτές που ευνοείται. Τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα. Οι διαιτητές έκαναν, κάνουν και θα κάνουν λάθη. Ο καλύτερος διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη. Βγάλτε από μέσα σας,  ότι τα λάθη γίνονται από πρόθεση. Σαν διοίκηση προσπαθούμε για το καλύτερο με σκοπό να κάνουν τα λιγότερα λάθη. Αν διαπιστώσουμε ένα λάθος ότι γίνεται από πρόθεση, αυτός ο διαιτητής έχει τελειώσει…»
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φλουρί της Βασιλόπιτας το έτυχε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας κ. Κώστας Τσιρανίδης ενώ μετά από κλήρωση τις 5 μπάλες δώρο τις κέρδισε η ΑΕΠ Καραγιαννίων  

Θανάσης Τέγος  






  

Σχόλια

  1. afou ekei sthn eps eiste toso evesthitoi me ta ghpeda na mhn halasoun klp(ghpedo skhths) (agwnas skhth-aek)na eiste to idio evesthitoi kai me alla ghpeda.alla mhpws to ghpedo sto sugkekrimeno paixnidi den eixe kanena apolutws provlhma?mhpws kati vromaei safto to paixnidi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.