Κοπή πίτας για το ΣΜΑΚ και στο βάθος αγωνιστική δραστηριότητα…

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης στα γραφεία του, στην Κοζάνη την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί τακτική γενική.

Το κύριο θέμα όπως δήλωσε στο Kozan.gr ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Λίτσιος ήταν η ενημέρωση για τη διοργάνωση εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης της κανονικής θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. Εκτός από τον απολογισμό των πεπραγμένων έγινε ενημέρωση και για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στην οποία έχουν προγραμματιστεί δύο πολύ σημαντικοί αγώνες.
Η Πανελλήνια Ανάβαση Καστανιάς (που θα γίνει με τη συνδιοργάνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Πτολεμαϊδας) για πρώτη φορά στις 4-5 Ιουλίου και προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και Έπαθλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, καθώς και το 2ο Drift Κοζάνης που θα γίνει στις 16-17 Μαΐου. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00πμ-1:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου. Να σημειωθεί πως το φλουρί το κέρδισε…. Το μέλος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρτζώκας.



Θανάσης Τέγος

Σχόλια