Γ’ Εθνική: Προδόθηκε από την αστοχία της η Κοζάνη ..Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών

Πύρασος – Κοζάνης 2-1
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους ερυθρόλευκους κι έτσι μοιραία όταν δεν μπορείς να βάλεις τη μπάλα στο πλεχτό χάνεις ..
Από την άλλη βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Πύρασο που επιβλήθηκε 2-1 της Κοζάνης.
Ο Πύρασος μετά από μεγάλο διάστημα ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να ατενίζει την συνέχεια με αισιοδοξία.

Η Κοζάνη, ήθελε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της και το κατάφερε. Στο 15 ο Τσικόπουλος σέντραρε και ο Χαματάι, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Πύρασος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 23′  με τον Τσιουρέλη . Στο 35′ ο Σφάκας από κοντά έβαλε μπροστά στον σκορ  τον Πύρασο.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στην Κοζάνη. Οι  Χαματάι, Δούμας,  Μπιμπίρης  και Δρόσος είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 65′ η Κοζάνη είχε τριπλή ευκαιρία. Το σουτ του Τσικόπουλου, έδιωξε ο Χαλάτσης, στην συνέχεια το σουτ του Χαματάι κόντραρε πάνω στον  Γκάγκα που έβαλε την κόντρα, ενώ νέο το σουτ του Δρόσου, έδιωξε  ο ξανά ο τερματοφύλακας του Πύρασος που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας, Κοτζαθανάσης (86′ Βαγγελάκος), Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας, Στεφανής, Σπ. Γκάγκας, Βέργος, Μυργιώτης (68′ Αναστασίου), Π. Κοντοβάς, Τσιουρέλης (81′ Μαλακσιώτης).


Κοζάνη: Βίδρας, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Καραμπατζάκης (46′ Τραυλός), Τσικόπουλος, Χαματάι, Ζυγκερίδης (63′ Δούμας), Ταφαρλής, Δρόσος.

Σχόλια