ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Αγαπητά μέλη του Γυμναστικού, 

Το νέο  Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, που εκλέχθηκε χάρις στη δική σας ψήφο στις 16 Φεβρουαρίου 2015, σας ευχαριστεί  για την πολυπληθή προσέλευσή σας στις εκλογές και για την άψογη συμμετοχή σας στην κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία.
Τα μέλη του Γ.Σ.Κοζάνης για μια ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον ιστορικό μας Σύλλογο και αμείωτη την εμπιστοσύνη τους προς το συντελούμενο συλλογικό έργο. Οι τρεις και πλέον δεκαετίες της εποικοδομητικής πορείας του Συλλόγου, αποτελούν για μας που εκλεγήκαμε παρακαταθήκη για το μέλλον και ταυτόχρονα είναι ένας βασικός λόγος να θέλουμε να οδηγήσουμε το Σύλλογο εκεί που του αρμόζει να βρίσκεται.
Μέσα από την ψήφο σας που μας ανέθεσε τη Διοίκηση του Συλλόγου, δείξατε ότι θέλετε να μας παρακινήσετε να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην αποστολή  μας. Οι 84 φίλοι και φίλες, μέλη του Γυμναστικού που συμμετείχαν στην εκλογική Γενική Συνέλευση της 16 Φεβρουαρίου 2015, αλλά και όσοι από τους παρόντες  μας τίμησαν με την ψήφο τους θέλουν από εμάς να κρατήσουμε ψηλά το γόητρο του Σωματείου, έχοντας παράλληλα   πάντα ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας. 
Βεβαιώνουμε ότι και στη νέα διετία θα συνεχίσουμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με όλους τους φορείς του αθλήματος, αλλά και όλους τους φορείς της πόλης και της περιοχής  μας και θα αναπτύξουμε με τον πιο επωφελή τρόπο συνεργασίες και με τους θεσμούς αλλά και τον εμπορικό κόσμο της Κοζάνης για να έχουμε τη συμπαράσταση που κάθε Σύλλογος ιστορικός όπως ο Γυμναστικός χρειάζεται.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Αγαπητά μέλη του Γυμναστικού, 

Η ανοιχτή αυτή επιστολή είναι βέβαιο ότι καθυστέρησε, όχι γιατί δεν αισθανόμασταν την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε όσο γιατί η επικαιρότητα μας παρέσυρε στους ρυθμούς της. Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι η μεγάλη αριθμητικά  παρουσία σας στη Γ.Συνέλευση αποτελεί για μας κίνητρο ώστε να  εργαστούμε σκληρά όλοι ενωμένοι για να πραγματοποιήσουμε  ό,τι καλό απαιτείται για τον κοινό μας σκοπό.

Τμημα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ