Α’ ΕΠΣΚ Με σούπερ Τοπάλη, εύκολη νίκη για Μακεδονικό (βίντεο)

Μακεδονικός Φούφα – Μακεδονικός Σιάτιστας 2-0
Έχοντας σαν σκόρερ και καλύτερο παίκτη το Σαράντη Τοπάλη ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε με 2-0 τον Μακεδονικό Σιάτιστας και παρέμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Εορδαϊκό.
Η ομάδα του Φούφα μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και κινδύνεψε στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και ειδικά στο β΄ μέρος κυριάρχησε και έφτασε στην εύκολη νίκη έχοντας μάλιστα και 3 οριζόντια δοκάρια!!!!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσακνάκης έβγαλε μόνο του απέναντι στο Σακαρίδη τον Τσικόπουλο (λίγο πλάγια) αλλά ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού έσωσε την εστία του όπως και λίγο αργότερα σε μακρινό σουτ του Τσούκρα.
Στο 14ο το σουτ του Βελλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 26ο σέντρα σουτ του Πολυχρονίδη κόντραρε στον Μπούρτσο πήρε περίεργη τροχιά, έσκασε μπροστά στον Τσιαούση που τον κρέμασε αλλά τη τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Κατσαντώνης.
Στο 34ο ο Τοπάλης με δυνατό σουτ στο παραθυράκι άνοιξε το σκορ και στο 37ο κόρνερ Βελλίδη κεφαλιά του Χάϊτα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιαούσης.
Στην επανάληψη ο Φούφας μπήκε δυνατά για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Σιάτιστας.
Στο 52ο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Τσιαούσης απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
Στο 55ο ο Κοτζαφίλιος εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι για 2η φορά αλλά στο 59ο ο Τοπάλης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 70ο σέντρα του Χάϊτα εξ΄ επαφής σουτ του Βελλίδη πέρασε άουτ και στο 81ο ατομική προσπάθεια και σουτ του Μαργιορίδη η μπάλα θα βρει για 3η φορά το οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Πανυτσίδη που απέβαλε με 2 κίτρινες (μέσα σε 2 λεπτά) τον Κ. Στεργίου ενώ έδειξε κίτρινες στους Πολυχρονίδη, Κοτζαφίλιο, Βελλίδη, Μπούρτσο.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Μίμης, Πολυχρονίδης (60ο Κεσκιλίδης Θ.), Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Μαργιορίδης, Σιδηρόπουλος, Δούφας, Χάϊτας (75ο Χριστοφορίδης), Τοπάλης, Βελλίδης (81ο Λεσάϊ).


Μακεδονικός Σιάτιστας: Τσιαούσης, Μπούρτσος, Τσαρτσίδης, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Τσούκρας Χ., Στεργίου Κ., Τσούκρας Γ. (61ο Μυλωνάς), Τσακνάκης, Παπαρίζος (67ο Στεργίου Θ.), Τσικόπουλος.




Γραφείο Τύπου Μακεδονικός Φούφα 

Σχόλια

  1. o tsagalidis travmatias itan xixixixixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re alani to offside pou einai den to evales e;; xazazaz gelaei o kosmos mpravo re epopti megale kala sas kanei o eordaikos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η βλακεία είναι αγιάτρευτη, φυσικό είναι να ακούς τέτοια σχόλια... Ποιο οφσάιντ λέει ο κύριος??? Σε ματς με μισή ευκαιρία στο 5΄, λέει ο κάθε τυχαίος ότι αδικήθηκε??? Που ακριβώς??? Μήπως στα 3 δοκάρια ??? Το ποιος γελάει με αυτά που τους κάνει ο Εορδαικός, είναι γνωστό πλέον σε όλους... Δεν μας είπες, τελικά το πριμ από τον πεθαμενατζή, το πήρατε?? Γιατί μαθεύτηκε πως σας ξεγέλασε και τσάμπα ανοίξατε τα ποδαράκια!!! Με τάξιμο βρε κορόιδα, μη ξεφτιλίζετε ιστορικές ομάδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.