Η Β΄ φάση γυναικών του Γυμναστικού ξεκινά την Κυριακή στη Νάουσα

Το τμήμα Γυναικών του συλλόγου μας πρόκειται να λάβει μέρος στη δεύτερη φάση όπως αυτό αποφασίστηκε από την ΕΣΠΕΜ η οποία δεύτερη φάση  κατά τη δική μας γνώμη δεν είναι και απαραίτητη αφού η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με τις Ζαφειράκης Νάουσας, ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, Μίλωνας Γιαννιτσών.
 
 Στη δεύτερη αυτή φάση, θα καθοριστεί η τελική κατάταξη των ομάδων που θα απαρτίσουν την ενιαία Β΄ Εθνική που θα διεξαχθεί στην περίοδο 2015-2016. Αν και είναι πολυτέλεια το ότι γίνεται αυτή η φάση, θεωρούμε ωστόσο πως θα ήταν στρεβλό να δώσουμε αβαντάζ στην ομάδα που βγήκε σε καλύτερη θέση από τις άλλες ομάδες όταν σίγουρα δεν υπήρχε ίδια ποιότητα και στους 2  Ομίλους και εύκολα θα μπορούσε κάποιος να επικαλεσθεί ότι έχει άλλη αξία η τρίτη θέση  στον πρώτο έναν Ομιλο και διαφορετική στον δεύτερο.

Ως Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης θεωρούμε  ότι , παρά τα λάθη που έγιναν από την ΕΣΠΕΜ στο παρελθόν και κόστισαν και στην ομάδα μας, αλλά και παρά τα λάθη που ακόμα ίσως  γίνονται από την Ενωση, εμείς οφείλουμε να πειθαρχούμε στις αποφάσεις του οργάνου και να   αγωνιζόμαστε χωρίς υστεροβουλία στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και τους όρους του παιχνιδιού, προσπαθώντας να δίνουμε το καλό παράδειγμα, δίχως  να ενδιαφερόμαστε πώς  να φτιάξουμε ...βολικές συνθήκες ώστε να ευνοείται την ομάδα μας.

Στο πρωτάθλημα Γυναικών υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Οι καλύτερες μέσα από το μίνι πρωτάθλημα της β΄φάσης, ας  καταταχθούν στις καλύτερες θέσεις. Πάντως για να μην υπάρχει μπέρδεμα ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι αυτή η φάση που ξεκινά την Κυριακή αφορά στην κατάταξη των ομάδων για τις θέσεις 5,6,7,8 της ενιαίας Β Εθνικής των 8 ομάδων που θα ξεκινήσει από το ερχόμενο Φθινόπωρο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Κυριακή 8/3/15 ώρα 16.00 ΔΑΚ Νάουσας :Ζαφειράκης-Γ.Σ. Κοζάνης
Κυριακή 15/3/15 ώρα 16.00 ΔΑΚ Αιγινίου: Νίκη Αιγινίου-Γ.Σ. Κοζάνης
Κυριακή 22/3/15 ώρα 15.00 ΔΑΚ Κοζάνης: Γ.Σ. Κοζάνης- Μίλωνας Γιαννιτσών
Κυριακή 29/3/15 ώρα 15.00 ΔΑΚ Κοζάνης: Γ.Σ. Κοζάνης- Ζαφειράκης Νάουσας
Κυριακή 5/4/15 ώρα 14.00 ΔΑΚ Κοζάνης: Γ.Σ. Κοζάνης -Νίκη Αιγινίου
Κυριακή 19/4/15 ώρα 14.00 ΔΑΚ Γιαννιτσών: Μίλωνας Γιαννιτσών-Γ.Σ. Κοζάνης


Τμήμα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχόλια