Β’ ΕΠΣΚ: Αέρας η Άρδασσα (φωτο - βίντεο)

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Βέρμιο Καρυοχωρίου 5-0
Την βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα του Βερμίου μέσα στην Άρδασσα από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με 5-0.
Ήταν ένα παιχνίδι μονόλογος για την ομάδα της Άρδασσας που πήρε την νίκη με το ευρύ σκορ, μιας και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη η ομάδα του Βερμίου αγωνίστηκε με μισή ομάδα αφού  έλειπαν βασικά στελέχη με προβλήματα τραυματισμών.
Να σημειώσουμε εδώ ότι στο πρώτο ημίχρονο προστέθηκε άλλο ένα πρόβλημα στην ομάδα του Βερμίου, με τον τραυματισμό του Παπαδάκη που θα μείνει εκτός για 15 ημέρες λόγο ενός διαστρέμματος.
Φάσεις και γκολ:
Η Άρδασσα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 3΄ με σκόρερ τον Σιδηρόπουλο, με κεφαλιά από κοντά.
Στο 10΄ευκαιρια για την Άρδασσα σε φάουλ του Σερέτη, η μπάλα περνά λίγο πάνω από το δοκάρι.
23΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε σουτ του Παπαδάκη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας η μπάλα πήγε στον Κοτταρίδη που από κοντά έκανε το πλασέ , η μπάλα έφυγε άουτ.
38΄Η ομάδα της Άρδασσας διπλασίασε τα τέρματα με τον Σιδηρόπουλο, που μέσα στην μεγάλη περιοχή απέφυγε δυο παίκτες του Βερμίου, έκανε το σουτ, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα .
48΄ Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Άρδασσα κάνει το 3-0 και πάλι με τον Σιδηρόπουλο που πλάσαρε τον τερματοφύλακα  και σημείωσε το τρίτο του γκολ.
61΄Εχουμε την ευκαιρία για το Βέρμιο σε σουτ του Γκιούρου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
65΄ Το 4-0 μετά από κεφαλιά από του Δημητριάδη Γιώργου.
73΄Γινετε το 5-0 με σκόρερ τον Καζαντζίδη που πέρασε όποιον βρήκε, μέσα στην περιοχή, και με πλασέ προστέθηκε και αυτός στους σκόρερ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσιμεντερίδης με επόπτες τους/ της κ Φραντζοπούλου και κ Βογδόπουλο.

Συνθέσεις:
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τσεμπερλίδης): Δημητριάδης Τρ( 75΄Σαναίδης), Φολτόπουλος, Δημητριάδης Γ, Σερέτες, Σαββίδης(62 Κοντογουλίδης), Τσαγκαλίδης, Ποιμενίδης, Κωνσταντινίδης, Σιδηρόπουλος(49΄Ξανθόπουλος), Ηλιάδης, Καζαντζίδης.

Α.Σ.  Βέρμιο Καρυοχωρίου( Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Αμπατζίδης(57΄Μητατσέλης), Τσάκαλος, Παπαθανασίου, Χαραλαμπίδης Δ, Βερύκοκος(57΄Πουλασικίδης), Κοτταρίδης, Γκιούρος, Παπαδάκης(35΄λ,τρ, Ιγνατίδης).


Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου

Σχόλια