Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Εράτυρας – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-4

Θεαματικό πέρασμα του Μακεδονικού από την Εράτυρα, στο ντέρμπι του Βοΐου. Με ελλείψεις έπαιξαν και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Παρασκευά είχαν πολύ καλή εμφάνιση, η Αναγέννηση είχε μέτρια εμφάνιση. Στο 4΄ σέντρα του Παπαρίζου, λάθος του Μήλιου και ο Σάκης Τσικόπουλος το 0-1, στο 65΄ ο Θόδωρος Στεργίου ελίχθηκε ωραία και με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 72΄ εντυπωσιακή «κούρσα» του Τσακνάκη και ο Χρήστος Τσιούκρας το 0-3, στο 75΄ ο Χρήστος Τσιούκρας τροφοδότησε τον Παύλο Τσακνάκη, που «έκλεισε» το σκορ.
Παράπονα εξέφρασε η Σιάτιστα από τη διαιτησία του Πελετίδη, στο 88΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Κ. Στεργίου, φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Σιάτιστα.

Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος, Κίλης, Μήλιος, Τσιόρκας, Καραμίκα (60΄ Μοράβα), Δημητριάδης, Μαυρίδης, Μούστα, Λαζαρίδης, Αντωνιάδης, Γκαραγκούνης (75΄ Ζιάμος).


Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Βήττας, Π. Μπούρτζος, Τσιαρτσίδης, Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Χρ. Τσιούκρας, Κ. Στεργίου, Θ. Στεργίου (72΄ Γ. Τσιούκρας), Τσακνάκης (80΄ Τ. Ντέρος), Παπαρίζος (65΄ Γκ. Μπούρτζος), Τσικόπουλος. 

Σχόλια

  1. Xa xa xa xa xa xa xa..parapona gia tn stergiou? Xa xa xa xa xa...pate kala ekei stn siatista re...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς τελειώνει το πρωτάθλημα και δεν θα προλάβει να ξαναφάει κόκκινη αυτός ο απίστευτος ο Στεργίου!! Λέτε να τρώει και για του χρόνου? Βρε Κωστάκη...1,10 σε δίνει το στοίχημα για σποβολή σε κάθε ματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.