Α’ ΕΠΣΚ: ΑΜΣ Γαλατινής – ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-4

Βελτιώνοντας πολύ την αγωνιστική εικόνα της στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Ποντίων πήρε τη νίκη. Στο 8΄ κόρνερ του Μετικάνου, δεν απομάκρυνε ο τερματοφύλακας και ο Πέτρος Δημητριάδης το 0-1, στο 20΄ σέντρα του Τσιάρτα, ο Παπαγερίδης έχασε την μπάλα από τα χέρια κι ο Ηλίας Μετζιάρης, ισοφάρισε, ενώ στο 28΄ λάθος του Ντουρμίσι, ο Μεντζιάρης έβγαλε σέντρα κι ο Γιάννης Τσιάρτας το 2-1.
Στο 47΄ παράλληλη σέντρα του Σαββούδη κι ο Μπάμπης Τραπεζανλίδης, στο 62΄ ο Μετικάνος έκανε σέντρα κι ο Πέτρος Δημητριάδης με κεφαλιά, το 3-2, στο 73΄ ενέργεια του Γκέτσιου και με διπλή προσπάθεια ο Μπάμπης Τραπεζανλίδης το 2-4.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαδημητρίου (Θ. Παπαδόπουλος, Βογδόπουλος).

ΑΜΣ Γαλατινής (: Μακρής, Β. Γκαραγκούνης, Ρούσης, Ηλίας (38΄ λ.τ. Κουτζιακουτζίδης), Ν. Γκαραγκούνης, Μεντζιάρης (85΄ Μούσιος), Ζαγκουντίνος, Τσιολάκης, Πλάνος (80΄ Ι. Κοτρώτσιος), Τσιάρτας, Γ. Κοτρώτσιος.


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Παπαγερίδης, Ζερβανταρίδης (70΄ Τ. Δημόπουλος), Ντουρμίσι (54΄ Αλεξανδρής), Δημητριάδης, Θ. Δημόπουλος, Μετικάνος, Παπαδόπουλος, Τσίλης, Σαββούδης, Γκέτσιος, Τραπεζανλίδης. 

Σχόλια