Στόχοι του Δ.Σ. του Γυμναστικού για τη νέα θητεία

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας παρουσιάσουμε  τις προθέσεις μας, που αποτελούν και δέσμευσή μας, προς το μέλλον. Από τη στιγμή που η πλειοψηφία των μελών του Γυμναστικού Κοζάνης μέσα από τη διαδικασία των εκλογών μας ανέθεσε τη διοίκηση του σωματείου και μέχρι  σήμερα, μέσα από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο της διοικητικής μας ομάδας, με γονείς, φίλους, τέως παράγοντες και εξωδιοικητικά στελέχη, συζητήσαμε όλα τα θέματα προκειμένου να βρούμε τις καλύτερες λύσεις.
Σε πρώτη φάση  παρουσιάζουμε το σχεδιασμό μας όσον αφορά στα διοικητικά θέματα και μετά τη λήξη των υποχρεώσεων όλων των τμημάτων μας, για φέτος και πάντως πριν την έναρξη της νέας περιόδου θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας και για τα αγωνιστικά.

Είναι βέβαιο ότι η νέα διοίκηση, που έχει προκύψει από τις εκλογές της 16ης Φεβρουαρίου 2015,  έχει και θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά  και συσσωρευμένα προβλήματα και θα κληθεί με συντονισμένες ενέργειες και καίριες παρεμβάσεις να δώσει αποτελεσματικές  λύσεις σε αυτά. Γενικότερα σχεδιάζουμε και όπως έχετε διαπιστώσει ήδη μερικά από αυτά τα έχουμε προχωρήσει:

- Θα προσκαλέσουμε, και θα αξιοποιήσουμε ανθρώπους νέους, δυναμικούς, με όρεξη για δουλειά γιατί στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  υπάρχει πολλή δουλειά αλλά θα αξιοποιήσουμε ακόμα και έμπειρους, δοκιμασμένους διαχρονικά, που να έχουν  διάθεση για βοήθεια και προσφορά. Όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα ήδη αξιοποιούμε 4 στελέχη του Συλλόγου σε θέσεις εφόρων στις Ακαδημίες και στα τμήματα παγκορασίδων.

- Θα έχουμε τακτική ενημέρωση και θα ανταλλάσσουμε  απόψεις σαν Δ.Σ. μέσω μόνιμου και διαρκή διαλόγου με τα μέλη μας και μέσω του σάιτ και μέσω του τύπου ή των ανακοινώσεων. Σε αυτόν τον τομέα ήδη αξιοποιούμε το σάιτ μας που θα ενημερώνει και θα παρεμβαίνει όταν χρειάζεται στην καθημερινότητα του σωματείου μας.

- Θα επεξεργαστούμε  προβλήματα και θα θέσουμε  στόχους, αγωνιστικούς για τη νέα περίοδο μετά το καλοκαίρι κυρίως,  γιατί ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και δεν μπορεί να κινείται στο περιθώριο και στη μετριότητα. Σε αυτόν τον τομέα το πλάνο θα παρουσιαστεί μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ενώ όσον αφορά στην εξωστρέφεια, ήδη ο Γ.Σ.Κοζάνης έχει πραγματοποιήσει  μία συνάντηση με τον Γ.Γ.Α. κ. Συναδινό αλλά και είχε και ενεργό συμμετοχή στη Γ.Συνέλευση της ΕΟΠΕ στην Αθήνα.
- Θα επιζητήσουμε  να πετύχουμε  τη συνεργασία και τη συμμετοχή της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της πολιτείας  στα δρώμενα του αθλήματός μας, του βόλει και θα απαιτήσουμε την ενεργή συμπόρευση  των αρχών όπου είναι απαραίτητο για την αρτιότερη παρουσία μας σε αθλητικά γεγονότα, ανοίγοντας ορίζοντες και για δραστηριότητα πέρα από τα όρια του Νομού. Σε αυτόν τον τομέα ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Δήμαρχο Κοζάνης αλλά και με τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης και μελλοντικά θα γίνουν κινήσεις και με την Περιφέρεια.

- Θα στελεχώσουμε πολύ σύντομα με νέα πρόσωπα και θα ξαναδραστηριοποιήσουμε το τμήμα marketing  που το συστήσαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Απρίλιο χωρίς είναι αλήθεια να έχει καμία ουσιαστική ωφέλεια ο σύλλογός μας από αυτό το τμήμα. Για τη πορεία  μας κυρίως στη νέα αγωνιστική περίοδο μετά το καλοκαίρι, σχεδιάζουμε το τμήμα αυτό να είναι αποτελεσματικό. Τα  στελέχη που θα συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα θα έχουν σαν επιδίωξή τους να εργαστούν  για να βρουν  έσοδα από σπόνσορες  και μέσω διαφήμισης και προβολής ώστε να ανακτήσουμε πόρους και χορηγίες  μέσα από σύγχρονες μορφές χρηματοδότησης για να ανακουφιστεί  οικονομικά ο Σύλλογός μας και να μην αναγκαστούμε να αυξήσουμε τη συνδρομή των αθλητριών που γυμνάζονται στα διάφορα τμήματα του σωματείου.

-Θα δημιουργήσουμε νέες ομάδες δουλειάς στις οποίες θα ηγούνται στελέχη της Διοίκησης για να απλώνεται σε όσο περισσότερες δραστηριότητες γίνεται η παρεμβατικότητα του Συλλόγου μας.


*Επειδή εμείς δεν στοχεύουμε μόνο σε αυτά, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα εφόσον αποδείχθηκε με την ψήφο σας ότι απολαμβάνουμε της  εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των μελών. Σας καλούμε λοιπόν όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του Γ.Σ.Κοζάνης, όποια κι αν ήταν η προτίμησή σας στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου μας,  να σταθείτε στο πλάϊ μας,  στην ενωτική προσπάθεια ανανέωσης, αναγέννησης και δημιουργίας ενός ισχυρού Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης που ευχόμαστε - και θα εργαστούμε γι αυτό - να ξεκινήσει η ανάκαμψή του από την ερχόμενη  κιόλας  περίοδο.
Σας ευχαριστούμε


Τμημα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Σχόλια