Α’ ΕΠΣΚ: Με ανατροπή , πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η ΑΕΚ (φωτο - βίντεο)

ΑΕ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης 4-1
Μεγάλη νικήτρια στο Κοζανίτικο ντέρμπι αναδείχθηκε η ΑΕΚ.
Οι κιτρινόμαυροι, έπαιξαν με πάθος, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια  , αντέδρασαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και  γύρισαν το παιχνίδι στο β’ μέρος  κατακτώντας τη νίκη με 4-1.
  
Η ΑΕΚ το  ήθελε περισσότερο, το έδειξε, έτρεξε περισσότερο, πίεσε και η νίκη της  ήταν δίκαιη.
Ο Μακεδονικός παρόλο που προηγήθηκε στο Α’ μέρος , προσγειώθηκε ανώμαλα ,  θύμισε με την απόδοσή του  τον κακό Μακεδονικό του πρώτου γύρου και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα.

Φάσεις και γκολ
Στο 5΄φάουλ του Καραγεώργου η μπάλα στη ρίζα του δοκαριού
Στο 14΄φάουλ Ζαχαριάδη λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι
Στο 20΄ο Μακεδονικός θα κερδίσει πέναλτι όταν ο Πουλατσόγλου έπιασε τον Ζαχαριάδη μέσα στη περιοχή και τον έριξε κάτω. Ο κ. Ζούγρας έδειξε την άσπρη βούλα πάρα τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την αυστηρότητα της απόφασης. 
Ακολούθησε  ένταση μεταξύ των παικτών που έληξε μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων  και το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα  στο 23΄από τον Ζαχαριάδη για το 0-1 
Στο 35΄σουτ Σέχι άουτ.
Στο 45+1 σέντρα Τσαμπούρη μέσα στην περιοχή , μονοκόμματο πλασέ του Μπαλίτσα , άουτ.  
Στο 50΄φάουλ Καραγεώργου η μπάλα θα κοντράρει θ αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 52΄η ΑΕΚ γυρίζει το ματς όταν ο Καραγεώργος θα βγάλει τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί ο Παπαϊωάννου και με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1
Στο 73΄αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού ο Καραγεώργος έξυπνη μπαλιά στον Ποζίδη που θα μπει στην περιοχή και ψύχραιμα θα γράψει το 3-1.  
Στο 75΄σέντρα Ακριτίδη στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά από κοντά του  αφύλαχτου Σαμαρά άουτ.  
Στο 84΄μπαλιά του Ποζίδη στον Καραγεώργο που θα φύγει στην αντεπίθεση και υποδειγματικά θα σημειώσει το τελικό 4-1.

Α.Ε. Κοζάνης (Φουρκιώτης): Καρανάνος, Ακριτίδης, Βογιατζής, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Πουλατσόγλου, Μαλούτας (46′ Ντούκα), Μπαλίτσας, Σαμαράς (82′ Παπαθεοδώρου), Καραγεώργος, Παπαϊωάννου (62′ Ποζίδης).


Μακεδονικός  Κοζάνης  (Καραθανάσης): Βαρυτιμίδης, Παρτάλης, Αντωνόπουλος, Μπέμπης (61′ Κουτούλας), Αργυρόπουλος (72′ Λάμπρου), Μαμάτσιος, Ζαχαριάδης, Στ. Πιλικίδης, Σέχι, Αργ. Πιλικίδης (46′ Τσατσόπουλος), Νάνος.



Διαιτητές: Ζούγρας, Μπαλιάκας, Μπακατάρη

Σχόλια

  1. Και η παράγκα καλά κρατεί!! Κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καταντια γιατι παιχτηκε το ματσ στα ισα ενω επρεπε να στηθει και να ρθει Χ οπως θα βολευε και τις δύο .Αυτο λεγαμε πολλοι πριν το ματσ οτι θα ρθει χ Η νίκη της αεκ και ο διασυρμός του μακεδονικου αυτο δειχνει ανεγκεφαλε το ματσ στα ισα και μπραβο τους . ο μακεδονικος μπαινει σε περιπετιες μετα απ αυτη την ητα αν πεσουν τεσερις η πεντε ομαδες η δε το γνωριζεις?

      Διαγραφή
  2. RE PAIDIA EDW BLEPW TON KALYTERO PAIXTH THS AEK TON KARAGIORGO POY BAZEI OPWS LEEI TO REPORTAZ DYO GKOL KAI DYO ASIST KAI GYRIZEI TO MATS STO DEYTERO HMIXRONO OTI DEN EPREPE NA PAIZEI APO TO PRWTO GIATI SPRWXNEI TON ZOYGRA KITRINH ANTI KOKKINH KAI AMESWS SPRWXNEI PAIXTH TOY MAKEDONIKOY TIPOTA ANTI GIA KOKKINH . ME DEKA PAIXTES H AEK KAI XWRIS KARAGIWRGO UA GYRIZE TO MATS ?KI O MAKEDONIKOS DE VGAZEI ANAKOINWSH OPWS SE ALLA MATS ALLA OYTE DIAMARTYRETE GIATI ARAGE ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ante twra gatakia tou makedonikou k ts aek (manavhdes mpakalhdes k sia) na pate na deite k na parakalate tn kozani gia na mn paizetai tou xronou me to tsotulh..gatakiaaaa

      Διαγραφή
    2. Re zougra ekanes tpt me kamia gkomena tou karagiwrgou k kanei etsi autos..telika einai megalos xwriaths..

      Διαγραφή
    3. Re zaxoo..giati trexeis etsi re agori m..ma8e prwta na perpatas..

      Διαγραφή
  3. Mastora, o Zougras pianei ton Karageorgo protos ki o Karageorgos ton sprwxnei ta xeria kai ton leei mhn me akoumpas. Kai meta o pekths tou Makedonikou peftei san na ton xtypise keravnos.
    Ase pou kai to penalty tou Makedonikou itan megali moufa. Tetoies faseis ginontai 30 se kathe korner.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστοσ πιο καθαρεσ κοκκινες δεν γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καθαρό το ματς όπως και στα Καραγιάννια!! Γελάσαμε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ακουσαμε και αυτο στο στρατιωτικο χτες.Το πεναλτι λεει ηταν τηλεοπτικο...και δεν δινεται...Και μαλιστα το ειπαν μεγαλες μορφες του τοπικου ποδοσφαιρου.Μετα το video τα σχολια ειναι περιττα.Καθαρο πεναλτι που αν δεν το εδινε ο διαιτητης θα ελεγαν γιατι δεν το εδωσε.Και επειδη αυτοι που διαμαρτυρονταν ηταν της Αεκ θα επρεπε να εβλεπε ο διαιτητης την απαραδεκτη συμπεριφορα του Καραγεωργου στο Σεχι και να τον απεβαλε.Αλλα προφανως και αυτο τηλεοπτικο ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζαχος....ποσο ασχετοι ειστε που νομιζει καποιος οτι το ματσακι ηταν στμενο...4γκολ η Αεκ...ενταση σε ολο το παιχνιδι...οσο μαγκακο αν ξερω να περπαταω...η να τρεχω...γραψε το ονοματακι σου μην γραφεις ανωνυμα να παμε ενα περιπατο μαζι...μαγκια της ΑΕΚ χθες επαιζε εναν τελικο...κ νικησε...οσο για μενα λαθος μου που ασχλθηκα με εναν πιτσιρικο που προκαλει σε καθε παιχνιδι...(ΑΕΚ-ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΑΝΑΓ.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ)και ποσα αλλα παιχνιδια...συγνωμη απο καποια παιδια που παιξαμε κ μαζι...δεν εχει να κανει κατι με αυτους...αλλα πρεπει καποιος να τον βαλει μυαλο αυτον τον μικρο γιατι ειναι καλος παικτης...κ κριμα να το χαλαει ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. zaxo kala ta les ekei sto makedoniko prepei na valoyn myalo ton mikro gia na mi exei sto mellon fenomena zaxoy poy ormaei mesa taxa na xorisei k tsakonete me toys pektes pou htan kapote sta idia apoditiria. kanw ti kanw k meta zitw sygnwmh 'sxolh zaxou ' Mazepste ton ekei sthn aek giati kala ta kanei ston makedoniko kai den thn plhrwnei tha ksexastei kai tha ta kanei kai kapou alloy kai tha valei se mpelades antrwpous Sygnvmh zaxo kai de tha ksanasumbei etsi lene sto xwrio mou . Esu to de tha ksanasumbei to efages giati to exeis sto myalo sou na to ksanakaneis

      Διαγραφή
  8. καλα ο ζουγρας τα χασε,τον σπρωχνει ο παικτης δν βγαζει κοκινη,και μετα τν ξαναχαριζει και 2 φορα σε μισο λεπτο που σπρωχνει αντιπαλο...και δν κανει θεατρο στη συγκεκριμενη φαση ο παικτης του μακεδονικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας δουλευεις ρε φιλε που δεν κανει θεατρο. Τον σπρωχνει στο στηθος κι αυτος πιανει τα μουτρα;

      Διαγραφή
    2. δλδ αυτη η ενεργεια δεν τιμωρειται με κιτρινη θες να πεις , χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. Δν ασχολουμε με τν διατησια τοσα χρονια τν βαρεθηκα,,,και οσο για τν ζαχο ας μν ασχολουντουσαν αν δν θελαν και ας τν βγαζαν οι επευθυνοι οταν πουλας μαγκια σεχι και οποιοσδηποτε αλλος μαθε να τν δεχεσαι κιολας και ν μν πεφτεις σαν μωρακι..κεχαγιας γιαννης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα τα λες μεγαλε σχολη ζαχου ο ζαχος σε οποιο γηπεδο κ αν παει εχει μονο φιλους...και εχει δειξει ολα τα χρονια ποιος ειναι....αλλα δεν θα δικαιολογηθω σε οποιον με κραζει χωρις να βαλει το ονομα του!κραζεις...θαυμαζεις....κ μακαρι να μν με μοιασει γιατι ο μικρος ειναι παιχταρας αμα βαλει το μυαλο του μονο στο ποδοσφαιρο κ πουθενα αλλου!κ την συγνωμη την ειπα σε παιδια οπως ο λεωνιδας ο βαρτι που πραγματικα τα εχω ψηλα...ας ειναι....δεν μπορει να μας γουσταρουν ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν αποκτησεις Ζαχο εσυ πρωτα παιδεια τοτε θα αποκτησει κ ο πιτσιρικος που λες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ανωνυμε κιμπαρη τν γιο σου πεστου ν μαθει παιδεια οταν μαθει κ ο ζαχος...ασχετοι καναπεδακιδες ολοι εχετε αποψη γ ολα κ τ κρινεται ολα ακομα κ σ προσωπικο επιπεδο..

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδια χαλαρώστε λιγο.Πολυ φασαρια για το τιποτα.Δινει πεναλτι ο ρεφερι σωστα αφου ο Πουλατσογλου γκρεμιζει το Ζαχαριαδη.Βγαινει σωστα κιτρινη στον Καραγιωργο για την κινηση του προς τον διαιτητη.Απο εκει και μετα ότι ναναι.Ο Σεχι σιγουρα κατι λεει στον Καραγιωργο(πες ρε Καρα τι σου ειπε),αυτος τον σπρωχνει στο στηθος ο Σεχι κραταει το κεφαλι,ο Ζαχος μπαινει να χωρισει τα κανει μανταρα και ο Μαματσιος τον πιανει από τον λαιμο.Μετα ηρεμουν ολοι και παιζουν μπαλα.4-1 το σκορ καθαρα με 11 παικτες και οι δυο ενώ θα μπορουσε να παιζουν με 10 και οι δυο με αποβολή Καραγιωργου και Μαματσιου.Γιαυτο ρε Ζαχο και λοιποι ανωνυμοι ακετα ασχοληθήκαμε πιστευω.

      Διαγραφή
  12. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ-Α.Ε.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ Φ.Σ.ΚΟΖΑΝΗ!!!
    ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ -ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ-ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ !!! ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φτανει ενα κωλοπαιχνιδο ηταν...τελος οποιος εχει προβλημα μαζι μου δεχτω αλλα το σωστο ειναι να ερθει και να μου το πει κ οχι σε ανωνυμα μνματα...οποιος λεει για παιδεια...εγω λεω εχει δικαιο αλλα αυτην την οποια παιδεια εχω την εχω με παντελονια...και δν κραζω με ανωνυμα μνματακια...θα μπορουσα να πω κ εγω πολλα πισω απο το ανωνυμα...τελος κ η οποια ενταση ειχα εγω με τους παραγοντες του μακεδονικου!οποιος θελει ας σνεχσει να κραζει...αξια θα παρει αν του πω κατι αλλο εγω σαν ζαχος...και κατι αλλο οι δικοι μου δεν θελω να μπουν στην διαδκασια να απαντουν....να ειστε καλα καλο πασχα να εχει ολος ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.