ΟΑΠΝ Κοζάνης: Με ιδιωτική εταιρεία security θα αντιμετωπίσει του «ταραξίες» και όσους δε σεβαστούν τις αποφάσεις για τη χρήση των κλειστών γυμναστηρίων από τα αθλητικά σωματεία

Δραστικά μέτρα ώστε να εφαρμοστούν στο ακέραιο οι αποφάσεις του ΟΑΠΝ Κοζάνης, σε ό,τι αφορά την απαγόρευση της χρήσης των κλειστών γυμναστηρίων του δήμου Κοζάνης σε όσα αθλητικά σωματεία δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές, έως τις 14 Απριλίου, λαμβάνει η διοίκηση του Οργανισμού. 



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει και το συγκεκριμένο θέμα, η διοίκηση ζήτησε (κι αναμένεται να λάβει) από το Δ.Σ. την έγκριση ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία security, της φύλαξης των κλειστών δημοτικών γυμναστηρίων ΔΑΚ, Φιλίππου και Βαλταδώρειου, από τις 14 Απρίλη και εντεύθεν και για όσο διάστημα χρειαστεί, λόγω κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Προφανώς οι προειδοποιήσεις κάποιων προέδρων αθλητικών σωματείων ότι δε θα εφαρμοστούν τόσο εύκολα οι αποφάσεις αυτές του ΟΑΠΝ και πως θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, οδηγούν τη διοίκηση του Οργανισμού σε «μέτρα ασφαλείας». 

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη απόφαση αποκαλύπτει πως μεταξύ του Οργανισμού και των Αθλητικών Σωματείων της περιοχής υπάρχει απόλυτη αδυναμία συνεννόησης και το κλίμα, ενόψει της 14ης Απριλίου, δεν είναι μόνο  οξυμένο, αλλά μυρίζει «μπαρούτι».

kozan.gr

Σχόλια