ΓΣ Κοζάνης: Στην Εθνική κορασίδων η Βασιλοπούλου την Πέμπτη 14/5/2015

Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης για αναγέννηση και άνοδο του γυναικείου βόλεϊ, αποδίδει καρπούς.
Ένας από τους καρπούς που εν πολλοίς οφείλεται και στη δουλειά του προπονητή μας κ. Δ. Τιτέλη είναι και η κλήση κοριτσιών της ομάδας σε Εθνικές ομάδες. Θεωρούμε ότι η πρόσκληση  μιας δικής μας αθλήτριας  στην προπόνηση της εθνικής Κορασίδων  είναι επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από την ομάδα μας, αλλά και από τα ίδια  τα  κορίτσια. Έτσι και για την Πέμπτη 14/05/2015 προσκλήθηκε για προπόνηση με την Εθνική ομάδα Κορασίδων η Μαριάνθη Βασιλοπούλου.


Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από την ΕΟΠΕ έχει ως εξής:
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κορασίδων κ. Ιωάννης Ανδρεάδης και ο συνεργάτης του κ. Βαγγέλης Σταθόπουλος καλούν τις ακόλουθες αθλήτριες σε προπόνηση, την Πέμπτη 14/05/2015 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» (έδρα Ελπίδας Αμπελοκήπων), Πλατεία Αγαπίου Πραγκάλη, 28ης Οκτωβρίου 59 (Όπισθεν Ωδείου) Αμπελόκηποι . (Διάρκεια Προπόνησης 17:30 – 19:30)

1.Αλεξάκου Ευφροσύνη (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
2.Βασιλοπούλου Μαριάνθη (ΓΣ Κοζάνης)
3.Γκάμανη Ειρήνη (ΟΠΑΘ Περσέας)
4.Γουγούση Αναστασία (ΑΣ Άρης Θεσ/νίκης)
5.Δασκάλου Κωνσταντίνα (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων)
6.Διάλλα Βασιλική (ΑΣ Αργώ Βόλου)
7.Καλαγασίδη Παναγιώτα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)
8.Καραφουλίδου Άλκιστη (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
9.Κουτούλα Αθανασία (Ελπίς Αμπελοκήπων)
10.Ξανθοπούλου Μαρία-Αικατερίνη (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)
11.Ξανθοπούλου Παναγιώτα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)
12.Παπάζογλου Κατερίνα (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων)
13.Τσουκαλά Άννα (ΑΟ Καβάλας)
14.Φακοπουλίδου Αθανασία (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)
15.Παναγιώτου Ρίτα (ΓΣ Ελασσόνας)

Τέτοιου είδους ειδήσεις όπως αυτή  της κλήσης της αθλήτριας Βασιλοπούλου στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων γίνονται δεκτές με ιδιαίτερη χαρά, αφού στόχος του Συλλόγου μας είναι όλο και περισσότερα κορίτσια από τα διάφορα τμήματα να καταξιώνονται και ευρύτερα.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης

Σχόλια