Η Φάνη Φτάκα για τις σιδερένιες μπάρες που τοποθετήθηκαν στις εισόδους του στρατιωτικού γηπέδου στην Κοζάνη: «Οι μπάρες μπήκαν για να προστατέψουν τους περιπατητές…»

Σιδερένιες μπάρες τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης στις εισόδους του στρατιωτικού γηπέδου, ώστε να μην επιτρέπεται σε κανένα αυτοκίνητο να εισέλθει είτε στον αγωνιστικό χώρο, είτε στον χώρο των περιπατητών. Το kozan.gr ρώτησε σχετικώς την πρόεδρο του Οργανισμού, Φανή Φτάκα και έλαβε την εξής απάντηση:
«Οι μπάρες στο στρατιωτικό γήπεδο μπήκαν για να προστατέψουν τους περιπατητές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές προβλήματα με τα αυτοκίνητα που μπαίνουν για να παρκάρουν, ενώ ορισμένοι κινδύνεψαν να ποδοπατηθούν… Δεν επιτρέπετaι σε ένα χώρο άθλησης να μπαίνουν αυτοκίνητα. Το επιχείρημα ότι αυτοί που αθλούνται θέλουν να βρουν χώρο πάρκινγκ, δεν ισχύει. Ο χώρος που αθλούνται οι συμπολίτες μας πρέπει να παρέχει ασφάλεια. Αυτό κάναμε και για αυτό βάλαμε τις μπάρες. Από κει και πέρα κλειδιά έχει ο φύλακας που είναι σταθερά εκεί και η ομάδα των καταδρομέων, έτσι ώστε για οποιαδήποτε ανάγκη να ανοίξουν οι μπάρες».

Θανάσης Τέγος

Σχόλια